Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η δολοφονία του Αμερικανού πεζοναύτη που έσφαξε την γυναίκα του!

Τραγικό τέλος!

13 Απριλίου 2019 19:47
Συγκλονίζει η δολοφονία του Αμερικανού πεζοναύτη που έσφαξε την γυναίκα του!

Τραγωδία αυτό που συνέβη στην Οκινάουα όταν Αμερικανός πεζοναύτης δολοφόνησε την γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε!

Μεγάλες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και διαβουλεύσεις μεταξύ των διπλωματικών υπηρεσιών των δύο χωρών έχει προκαλέσει ένα νέο περιστατικό βίας στην Ιαπωνία, με πρωταγωνιστή μέλος της αμερικανικής δύναμης στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Αμερικανός ναύτης έσφαξε Γιαπωνέζα και μετά αυτοκτόνησε στην Οκινάουα, όπου ο αμερικανικός στρατός έχει αναπτύξει ικανές δυνάμεις και διαθέτει μόνιμη παρουσία.

Ο Αμερικανός στρατιώτης ανήκει στο 3ο Σώμα πεζοναυτών. Το άψυχο σώμα του 31χρονου εντοπίστηκε το Σάββατο, ακριβώς δίπλα σε μία ντόπια νεκρή γυναίκα, ηλικίας γύρω στα 40. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί από την έρευνα, ο Αμερικανός πεζοναύτης και η Γιαπωνέζα είχαν συνάψει ερωτική σχέση, η οποία έλαβε τέλος όταν ο 31χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τη γυναίκα, πριν ο ίδιος αυτοκτονήσει.

Να σας θυμίσουμε: Θρίλερ σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

Τα δύο πτώματα εντοπίστηκαν από την αστυνομία στην περιοχή Kuwae της πόλης Chatan, στο νησί Οκινάουα.

Ο Αμερικανός πεζοναύτης σκότωσε τη γυναίκα μπροστά στα μάτια του παιδιού της, το οποίο, αν και σε κατάσταση σοκ, κατάφερε να καλέσει την αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού στρατού έκανε λόγο για τραγωδία, ενώ συνεχίζεται η έρευνα, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια της δολοφονικής ενέργειας.

Λόγω του νέου περιστατικού, ο Ιάπωνας υπουργός Εξωτερικών Takeo Akiba, επικοινώνησε με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ιαπωνία, William Hagerty, με τον οποίο συζήτησε τις λεπτομέρειες της τραγικής αυτής ιστορίας.

Δείτε ακόμα: Bρετανία: 15 χρόνια φυλακή στη γυναίκα που έσφαξε τον σύζυγό της σε μία «νύχτα μάχης»!

Φρίκη: Σκότωσε τις δύο κόρες του και τη γυναίκα του!

Φρίκη με άντρα που συνελήφθη με την υποψία ότι δολοφόνησε την σύζυγό του, δύο από τα τρία μικρά του παιδιά και έναν άντρα που πίστευε ότι διατηρούσε δεσμό με τη σύζυγό του, με τον φερόμενο δράστη να λέει στην αστυνομία ότι πίστευε ότι οι δολοφονίες που διέπραξε ήταν δικαιολογημένες «στα μάτια του Θεού».

Ο 30χρονος άντρας, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε άμεσα στη δημοσιότητα, τέθηκε υπό κράτηση την Πέμπτη μετά από ριπές πυροβολισμών που άφησαν την 29χρονη σύζυγό του και τις κόρες του πέντε και επτά ετών νεκρές στο σπίτι της οικογένειας, τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Φοίνιξ στις ΗΠΑ, Τόμι Τόμσον, σε συνέντευξη Τύπου.

Ο 30χρονος είπε στους ανακριτές ότι οι πυροβολισμοί ήταν δικαιολογημένοι «επειδή στα μάτια του Θεού ήταν σωστό για αυτόν να αντιμετωπίσει κάποιον με αυτόν τον τρόπο που είχε εμπλακεί σε μοιχεία», είπε ο Τόμσον.

Η τρίχρονη κόρη του ζευγαριού η οποία είχε κρυφτεί, βρέθηκε σώα κατά την άφιξη των αστυνομικών, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.

Nα σας θυμίσουμε την Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Δείτε για πρώτη φορά τον παιδοκτόνο αλλά και τον 4χρονο!

Έπειτα, οι αξιωματικοί πήγαν στο σπίτι του ύποπτου αφού η τραυματισμένη γυναίκα είπε ότι ανησυχεί για την ασφάλεια της συζύγου και των παιδιών του 30χρονου, ανέφερε ο Τόμσον.

Η σύζυγος, οι δύο κόρες βρέθηκαν νεκρές από τραύματα πυροβολισμών και το κορίτσι 3 ετών κρυμμένο κάτω από ένα κρεβάτι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share