Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Σκότωσε τις δύο κόρες του και τη γυναίκα του!

Τις σκότωσε στο «όνομα του Θεού»!

13 Απριλίου 2019 13:15
Φρίκη: Σκότωσε τις δύο κόρες του και τη γυναίκα του!

Φρίκη με άντρα που συνελήφθη με την υποψία ότι δολοφόνησε την σύζυγό του, δύο από τα τρία μικρά του παιδιά και έναν άντρα που πίστευε ότι διατηρούσε δεσμό με τη σύζυγό του, με τον φερόμενο δράστη να λέει στην αστυνομία ότι πίστευε ότι οι δολοφονίες που διέπραξε ήταν δικαιολογημένες «στα μάτια του Θεού».

Ο 30χρονος άντρας, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε άμεσα στη δημοσιότητα, τέθηκε υπό κράτηση την Πέμπτη μετά από ριπές πυροβολισμών που άφησαν την 29χρονη σύζυγό του και τις κόρες του πέντε και επτά ετών νεκρές στο σπίτι της οικογένειας, τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Φοίνιξ στις ΗΠΑ, Τόμι Τόμσον, σε συνέντευξη Τύπου.

Ο 30χρονος είπε στους ανακριτές ότι οι πυροβολισμοί ήταν δικαιολογημένοι «επειδή στα μάτια του Θεού ήταν σωστό για αυτόν να αντιμετωπίσει κάποιον με αυτόν τον τρόπο που είχε εμπλακεί σε μοιχεία», είπε ο Τόμσον.

Η τρίχρονη κόρη του ζευγαριού η οποία είχε κρυφτεί, βρέθηκε σώα κατά την άφιξη των αστυνομικών, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.

Nα σας θυμίσουμε την Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Δείτε για πρώτη φορά τον παιδοκτόνο αλλά και τον 4χρονο!

Έπειτα, οι αξιωματικοί πήγαν στο σπίτι του ύποπτου αφού η τραυματισμένη γυναίκα είπε ότι ανησυχεί για την ασφάλεια της συζύγου και των παιδιών του 30χρονου, ανέφερε ο Τόμσον.

Η σύζυγος, οι δύο κόρες βρέθηκαν νεκρές από τραύματα πυροβολισμών και το κορίτσι 3 ετών κρυμμένο κάτω από ένα κρεβάτι.

Bρετανία: 15 χρόνια φυλακή στη γυναίκα που έσφαξε τον σύζυγό της σε μία «νύχτα μάχης»!

Πριν λίγους μήνες στη Βρετανία μία γυναίκα , κάρφωσε ένα μαχαίρι κουζίνας στο στήθος του συζύγου της, σε μία από τις καθιερωμένες «νύχτες μάχης», όπως εξελίσσονταν οι Παρασκευές του ζευγαριού, λόγω αυξημένης κατανάλωσης αλκοόλ.

Η 43χρονη σήμερα Νατάσα Γουέλς, δικάστηκε σήμερα από το βρετανικό δικαστήριο, το οποίο της επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 χρόνων, θεωρώντας ότι η κατανάλωση αλκοόλ δεν συνιστά ελαφρυντικό για την πράξη της, καθώς φέρεται να είχε απόλυτη συναίσθηση του εγκλήματος που διέπραττε.

Το σκηνικό που διαδραματίστηκε εκείνη την Παρασκευή «μάχης», θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σενάριο για ταινία τρόμου.

Όπως προέκυψε από τις μαρτυρίες, το ζευγάρι ήταν εθισμένο στο αλκοόλ. Σύμφωνα με τους γείτονες, τόσο η γυναίκα, η οποία έλεγε ότι όταν πίνει γίνεται δυνατή όσο... δέκα άντρες, όσο και ο μακαρίτης -πλέον- σύζυγός της, έπιναν σε καθημερινή βάση.

Τις Παρασκευές, ωστόσο, τιμούσαν το... έθιμο και έπιναν πολύ μεγαλύτερες ποσότητες, με αποτέλεσμα να μεθούν και να... παίζουν άγριο ξύλο μεταξύ τους. Είχε καθιερωθεί, δε, να αποκαλούν τις Παρασκευές τους, «νύχτες μάχης».

Την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τις προηγούμενες Παρασκευές. Η «νύχτα μάχης» μετατράπηκε σε «νύχτα τρόμου», με τραγική κατάληξη. Η 43χρονη Νατάσα Γουέλς, πάνω στην έπαρση της μάχης με τον σύζυγό της Μάρτιν Γουέλς, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και το κάρφωσε ακριβώς στο στήθος του.

Τη στιγμή της σφαγής, στον επάνω όροφο του σπιτιού τους, στο Χέντον, του βορειοδυτικού Λονδίνου, ήταν ο 21χρονος γιος τους, ο οποίος έπαιζε Playstation. Ο γιος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς δεν άκουγε τη... συνηθισμένη φασαρία και κατέβηκε να ελέγξει. Τότε, βρήκε τον πατέρα του νεκρό στο πάτωμα και ένα μεγάλο μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος του.

Σε κοινή τους δήλωση, ο γιος και η κόρη του ζευγαριού, υποστήριξαν ότι: «Αισθανόμαστε ότι έχουμε χάσει και τους δύο γονείς μας. Ξέρουμε όμως ότι ο πατέρας μας δεν θα ήθελε η μητέρα μας να υποφέρει κατ' αυτόν τον τρόπο. Την αγαπούσε, ανεξάρτητα με όσα συνέβαιναν μεταξύ τους και δεν είχε σκοπό να την αφήσει ποτέ».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share