Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μητέρες που εξαφανίστηκαν και κανείς δεν έμαθε τίποτα γι' αυτές! - Δεκαπέντε υποθέσεις αινίγματα με σκοτεινά σημεία!

Δεκαπέντε μητέρες χωρίς ίχνη...

13 Απριλίου 2019 10:37
Μητέρες που εξαφανίστηκαν και κανείς δεν έμαθε τίποτα γι' αυτές! - Δεκαπέντε υποθέσεις αινίγματα με σκοτεινά σημεία!

Δεκαπέντε υποθέσεις- αινίγματα με σκοτεινά σημεία που η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» ανέδειξε μέσα από μεθοδική και επίμονη έρευνα, για τις μητέρες που εξαφανίστηκαν και κανείς δεν έμαθε τίποτα γι αυτές!

Κανείς δεν έμαθε κάτι γι αυτές. Μητέρες που άνοιξε η γη και τις κατάπιε, γιατί κάποιοι φρόντισαν να την ανοίξουν…

Οι περισσότερες δολοφονήθηκαν, αλλά οι δράστες δεν αναζητήθηκαν, παρά τα σοκαριστικά στοιχεία που αποκάλυψε η εκπομπή και που προκάλεσαν την οργή των τηλεθεατών. Υποθέσεις που ξεχάστηκαν στα συρτάρια των Αρχών και οδηγήθηκαν στο Αρχείο με έναν ψυχρό αριθμό πρωτοκόλλου… Ψυχές που δεν δικαιώθηκαν…

Άλλες εγκλωβισμένες στο σκοτεινό τούνελ της ζωής τους, έγραψαν το δικό τους τέλος. Οι συγγενείς τους έμειναν πίσω, χωρίς ποτέ να έχουν την ευκαιρία ν’ ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη τους…

Τούλα Κουλάνη 56 χρόνων. Μητέρα δύο παιδιών.

Εξαφανίστηκε την Κυριακή των Βαΐων, στις 28 Μαρτίου 2010, από το σπίτι όπου έμενε με τον σύζυγό της στο Καματερό. Εκείνο το πρωινό, έφτιαξε ευδιάθετη τα κουλουράκια της Λαμπρής για τα εγγόνια της . Όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, το κινητό ακόμα και η ταυτότητά της βρέθηκαν στο σπίτι. Εκείνη ήταν κρυωμένη και δεν θα έβγαινε.
Μετά από πολυετές «πινγκ πονγκ» μεταξύ εισαγγελέα και Ασφάλειας Καματερού, η δικογραφία για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της μητέρας με τα κουλουράκια της Λαμπρής, τέθηκε στο αρχείο.
Η Τούλα Κουλάνη κηρύχτηκε σε αφάνεια. Ο σύζυγος της δεν την αναζήτησε ξανά και τα παιδιά της σταμάτησαν την έρευνα.

Άννα Δεμερτζή, 49 χρόνων. Μητέρα δυο παιδιών.

Εξαφανίστηκε στις 8 Οκτωβρίου 2004 από το σπίτι της στη Νέα Μηχανιώνα.
Η εργαζόμενη γυναίκα συνήθιζε τα ξημερώματα, γύρω στις πέντε το πρωί, να φεύγει πεζή από το σπίτι της και να παίρνει από κοντινή στάση το λεωφορείο για την Πυλαία. Εκεί εργαζόταν τα τελευταία χρόνια σε βιοτεχνία ρούχων συγγενή της.
Άτομο από το γνώριμο περιβάλλον της, κατηγορήθηκε για την δολοφονία της, αλλά με βούλευμα απαλλάχτηκε και η υπόθεση δεν έφτασε στα δικαστήρια.

Ρούλα Νικολάου – Πάντου 40 χρόνων. Μητέρα μιας κόρης.

Εργαζόταν σαν καθαρίστρια σε συνεργείο καθαρισμού. Εξαφανίστηκε την Τετάρτη 13 ή την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011, από τα Γιάννενα όπου έμενε.
Τους τελευταίους μήνες ήταν σε διάσταση με το σύζυγό της Αλέκο Πάντο. Με την κόρη της Έλενα, υπήρχε ρήξη.
Είχε άδεια από τις αρχές Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου 2011. Δεν παρουσιάστηκε στον εργοδότη της, ούτε ζήτησε ποτέ τα χρήματα του επιδόματος αδείας.
Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και δεν έχει μπει στο Αρχείο.

Νατάσα Σακαγιάννη-Ποντικάλη 20 χρόνων. Μητέρα δύο παιδιών.

Χάθηκε μυστηριωδώς στις 19 Ιουλίου 2001, από το Ηράκλειο Κρήτης. Στη μητέρα της είπε ότι θα επισκεπτόταν το γυναικολόγο της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για να επιβεβαιώσει την τρίτη εγκυμοσύνη της. Μάρτυρες είδαν τη Νατάσα να φεύγει από το νοσοκομείο με το μηχανάκι της, το οποίο βρέθηκε το ίδιο βράδυ που εξαφανίστηκε έξω από το σπίτι της στην Αλικαρνασσό. Η πλευρά του συζύγου της, ισχυρίστηκε πως η νεαρή μητέρα πήρε το λεωφορείο της γραμμής για να πάει στο γιατρό.

Ο σκελετός ανήκει σε άνδρα…
Τον Φεβρουάριο του 2017 ένα μακάβριο εύρημα έφερε και πάλι στο προσκήνιο την υπόθεση. Σκελετός που βρέθηκε στην παραλία Κοκκίνη Χάνι στο Ηράκλειο, όπως διευκρινίστηκε πρόσφατα ανήκει τελικά σε άνδρα αγνώστων στοιχείων. Τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, δυσκολεύτηκαν να εξάγουν γενετικό υλικό λόγω παλαιότητας των οστών και για το λόγο αυτό τα έστειλαν σε εξειδικευμένο κέντρο στην Γερμανία.

Λίτσα Κατσουλιδάκη 24 χρόνων μητέρα ενός επτάχρονου αγοριού.

Η Λίτσα Κατσουλιδάκη 24 χρόνων και ο επτάχρονος γιος της Χρήστος, χάθηκαν τον Ιούλιο του 1986, από τα Πατήσια.
Το «Τούνελ» αποκάλυψε πως μαζί τους είχε εξαφανιστεί και ο 34χρονος τότε φίλος της, ενώ η Λίτσα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Κάποια οστά βρέθηκαν σε σπηλιά στο Λουτράκι Ακρωτηρίου Χανίων. Οι επιστήμονες όμως δεν μπόρεσαν να απαντήσουν αν ανήκαν στη μητέρα και τον γιο, λόγω φθοράς τους από το χρόνο.

Σπυριδούλα Πέππα 30 χρόνων. Μητέρα τριών παιδιών.

Στη Θήβα παραμένει θαμμένο ένα από τα μεγαλύτερα θρίλερ των τελευταίων χρόνων. Αυτό της Σπυριδούλας Πέππα 30 χρόνων. Η μητέρα τριών παιδιών, χάθηκε μυστηριωδώς στις 9 Δεκεμβρίου 1989, από τα Σκούρτα Θηβών (Δερβενοχώρια), όπου έμενε. Από την αρχή ο πατέρας και τα αδέλφια της, τόνιζαν πως δεν έφυγε μόνη της, αλλά πρόκειται για δολοφονία. Οι αστυνομικοί και η Εισαγγελέας, δέχτηκαν σαν πραγματικά γεγονότα απλές πληροφορίες που στηρίζονταν σε ομοιότητα και έλεγαν ότι η Σπυριδούλα ζει και εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα στην Αθήνας και στην επαρχία και έβαλαν την υπόθεση στο Αρχείο!

Εύη Τσιούνη, 32 χρόνων. Μητέρα τριών παιδιών.

Άλλη μια υπόθεση που μπήκε στο Αρχείο. Η μητέρα τριών παιδιών χάθηκε στις 7 Μαρτίου 2008 από το Γαλάτσι.
Το «Τούνελ» αποκάλυψε ένα σχέδιο δολοφονίας της γλυκιάς και ταλαιπωρημένης Εύης από μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.
Ο ένας απ’ αυτούς, που είχε απασχολήσει την αστυνομία με τις έκνομες ενέργειές του, ήθελε να τη βγάλει από τη μέση γιατί ήξερε πολλά για τη δράση τους.

Όλγα Παυλίδου 31 χρόνων. Μητέρα ενός κοριτσιού.

Εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της 24ης Αυγούστου του 2009 απ’ το σπίτι της στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.
Περίπου δέκα μήνες μετά, βρέθηκε δολοφονημένος ο φίλος της και πατέρας του παιδιού της έξω από το Σιδηρόκαστρο Σερρών. Ο ίδιος όπως δήλωνε στους συγγενείς της, αναζητούσε την άκρη στη μυστηριώδη εξαφάνιση της Όλγας.
Όλα τα στοιχεία που έφερε στο φως η εκπομπή, μαρτυρούσαν πως μια συμμορία δολοφόνησε την Όλγα και εξαφάνισε το πτώμα της.
Το κοριτσάκι της μεγάλωσε με τους γονείς της. Ο πατέρας της πέθανε πριν από λίγο καιρό, χωρίς ποτέ να μάθει που πέταξαν το άψυχο σώμα της.

Μαρία Κακογιάννη 39 χρόνων. Μητέρα ενός αγοριού.

Αγνοείται από την Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου 2012.
Η αθλήτρια στίβου από την Κύπρο , εκείνο το απόγευμα έφυγε από το σπίτι με το αυτοκίνητό της, το οποίο βρέθηκε αργότερα εγκαταλειμμένο και κλειδωμένο σε παραλία της Λεμεσού.
Την ίδια μέρα της εξαφάνισης, ο σύζυγος της βρήκε στο δωμάτιο τους ιδιόχειρο σημείωμα της Μαρίας. Η συνεργάτιδα του «Τούνελ», ειδική δικαστική γραφολόγος Μάγδα Καμπούρη που το εξέτασε, επιβεβαίωσε ότι ο γραφικός χαρακτήρας είναι της αγνοούμενης, αλλά επεσήμανε ότι το σημείωμα γράφτηκε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση, πιθανότατα και απειλή.

Μαρία Βονυσάκου- Σούρδη 58 χρόνων. Μητέρα ενός αγοριού.

Αγνοείται από τις 25 Φεβρουαρίου του 2012 από το σπίτι της στο Λαγονήσι, αφήνοντας ένα σημείωμα απελπισίας.
Έχει γίνει αίτημα να κηρυχτεί σε αφάνεια.

Ρούλα Σίφωνα 48 χρόνων. Μητέρα δύο παιδιών.

Η Ρούλα Σίφωνα εξαφανίστηκε από τον Πύργο Ηλείας στις 15 Νοεμβρίου 2008. Η υπόθεση και αυτής της εξαφάνισης οδηγήθηκε στο Αρχείο.

Ζουζούνα και Άννα Ντοντβάτζε

Η Ζουζούνα Ντοβάντζε 61 χρόνων και η κόρη της Άννα 22 χρόνων με καταγωγή από την Τυφλίδα, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς από την περιοχή της Ομόνοιας όπου έμεναν, τον Αύγουστο 2007.

Ντεζιρέ Φουδούλη 50 χρόνων. Μητέρα ενός κοριτσιού.

Η Ντεζιρέ με καταγωγή από τη Γερμανία, εξαφανίστηκε από σπίτι της στην Έδεσσα, στις 18 Ιουνίου 2010, αφήνοντας ένα ανησυχητικό σημείωμα.

Αλεξάνδρα (Άντα) Μιχαλά, 39 χρόνων. Μητέρα ενός αγοριού.

Η μητέρα ενός εννιάχρονου τότε αγοριού από την Αθήνα, εξαφανίστηκε από τον Αυλαίμωνα Κυθήρων, στις 17 Ιουλίου 1999, όπου βρισκόταν διακοπές με τον άνδρα της.

Νίτσα Κουρέλα 28 χρόνων. Μητέρα τριών παιδιών.

Εξαφανίστηκε στις 25 Μαΐου 1995, από τη Λαμία. Είχε έρθει στην Αθήνα για να κάνει κάποιες ιατρικές εξετάσεις. Επέστρεψε στη Λαμία και χάθηκε από το σπίτι της.

Παράλληλα, να σας υπενθυμίσουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με την εξαφάνιση μίας μητέρας στη Λάρισα!

Πηγή: anikolouli.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share