Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Eπίθεση κουκουλοφόρων με πανό!

Αναστάτωση επικράτησε τη νύχτα στο Πεντάγωνο!

13 Απριλίου 2019 10:08
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Eπίθεση κουκουλοφόρων με πανό!

Σύμφωνα με πληροφορίες,άγνωστοι που κρατούσαν πανό και κάποιοι εξ αυτών μάλιστα κουκουλοφόροι, βρέθηκαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχοντας απειλητικές διαθέσεις!

Τα ρολά ωστόσο στην είσοδο του ΥΠΕΘΑ ήταν κατεβασμένα, λόγω του προχωρημένου της ώρας, ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση εντός του Πενταγώνου.

Να σας θυμίσουμε οτι στα Εξάρχεια: Επιτέθηκαν αντιεξουσιαστές σε περιπολικό!

Παράλληλα, σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με κλήση στις 22:00.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο οι άγνωστοι είχαν ήδη προλάβει να εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δεν υπήρξε απόπειρα παραβίασης των ρολών ή εισβολής και ό,τι έγινε αφορά περιστατικό εκτός του Πενταγώνου, το οποίο είναι αρμοδιότητας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Εξάρχεια: Πεδίο μάχης τα ξημερώματα με τραυματισμένο αστυνομικό!

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν τα Εξάρχεια λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής!

Για περίπου 45 λεπτά μια ομάδα κουκουλοφόρων πετούσε μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς των ΜΑΤ που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Τα ΜΑΤ απάντησαν στις επιθέσεις με χρήση χημικών και βομβίδων κρότου-λάμψης ενώ για προληπτικούς λόγους διεκόπη για περίπου μια ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Πατησίων.

Να σας θυμίσουμε οτι και εχθές στα εξάρχεια υπήρξε Τραυματίας αστυνομικός απο τα επεισόδια!

Στις 00:25 μια ομάδα ατόμων με ρόπαλα και πέτρες επιτέθηκε στο κτήριο του υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας προκαλώντας υλικές ζημιές.

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, τέλος, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά από επίθεση 22χρονου στην οδό Τσαμαδού, με τον 22χρονο να συλλαμβάνεται λίγη ώρα αργότερα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share