Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Πέθανε stand up κωμικός την ώρα της παράστασης!

Το κοινό δεν το κατάλαβε...

12 Απριλίου 2019 21:15
Πέθανε stand up κωμικός την ώρα της παράστασης!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία ο θάνατος του κωμικού ηθοποιού Ιαν Κόγκνιτο, ο οποίος πέθανε κατά τη διάρκεια παράστασης το βράδυ της Πέμπτης.

Ο stant up comedy ηθοποιός βρισκόταν πάνω στη σκηνή ενός κλαμπ στο Μπίσεστερ, λίγο έξω από την Οξφόρδη, όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

θάνατος κωμικού

Ορισμένα μέλη του κοινού πίστεψαν ότι πρόκειται για μέρος της παράτασης, όμως συνειδητοποίησαν το μέγεθος της τραγωδίας όταν στο σημείο έσπευσε ιατρικό προσωπικό, που διαπίστωσε τον θάνατό του.

Η αιτία του θανάτου του «Κογκς», όπως ήταν ευρύτερα γνωστός, είναι καρδιακή προσβολή.

Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης!

Έφυγε από την ζωή ο Μάκης Ζουγανέλης!

Μακριά από την αγαπημένη του Μύκονο άφησε την τελευταία του πνοή ο Μάκης Ζουγανέλης, ένας από ανθρώπους που εκτόξευσαν το νησί των ανέμων σε άλλη στρατόσφαιρα την δεκαετία του '60.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που έστησε το μυθικό κλαμπ Remezzo στην είσοδο της χώρας απέναντι από το παλιό λιμάνι, την είσοδο του οποίου πέρασαν εκθαμβωτικές καλλονές, ενώ παρήλασε όλο το εγχώριο και διεθνές jets-set.

Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης!

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις σε μια Μύκονο που ούτε ο ίδιος αναγνώριζε πλέον και προτιμούσε να χαλαρώνει με φίλους του στο Άγιο Στέφανο, πίνοντας παγωμένες μπύρες.

Μαζί με την Πάολα Ζουγανέλη άνοιξαν το «Remmezzo» το 1967 και σχεδόν αμέσως αμέσως έγινε το απόλυτο κλαμπ του νησιού, εκεί όπου κατέληγαν όλοι κάποια στιγμή.

Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης!

Από τα αιγυπτιακά ποτήρια απόλαυσαν το ποτό τους ο Πολ Νιούμαν, ο Γιουλ Μπρίνερ, η Σοράγια, ο Ζακ Λανγκ, ο Σταύρος Νιάρχος, ο Βασίλης Γουλανδρής, ο Τάκης Χορν και δεκάδες άλλοι.

Οι Μυκονιάτες τον αποχαιρετούν και όπως έγραψε ο Νίκος Δακτυλίδης, ιδιοκτήτης του Cavo Paradiso θα είναι «αθάνατος στις ψυχές μας ο άνθρωπος που άνοιξε δρόμο και στα χνάρια του πάτησαν άλλοι για να συνεχίσουν την παγκοσμίως διάσημη nightlife της Μυκόνου». Είχε έναν αδελφό, τον Μίμη Ζουγανέλη, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2010, μέσα στο σπίτι του στη Μύκονο.

Η κηδεία του θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αθήνα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share