Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ: Μεγάλη περιοχή της Αθήνας θα μείνει χωρίς νερό!

Δείτε εδώ!

12 Απριλίου 2019 15:02
Ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ: Μεγάλη περιοχή της Αθήνας θα μείνει χωρίς νερό!

Μεγάλη περιοχή της Αθήνας θα μείνει χωρίς νερό! Δείτε για ποια περιοχή πρόκειται! Ανακοίνωση έβγαλε η ΕΥΔΑΠ!

Χωρίς νερό θα μείνουν οι κάτοικοι του Παγκρατίου από το απόγευμα της Κυριακής έως το πρωί της Δευτέρας.

Χωρίς νερό θα παραμείνει μια από τις μεγαλύτερες συνοικίες της Αθήνας, καθώς η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε πως θα γίνει διακοπή στον κεντρικό αγωγό τροφοδότης του Παγκρατίου.

Όπως ανακοίνωσε η Εταιρεία Ύδρευσης, από τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (14.04.2019) έως τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (15.04.2019) θα σημειωθεί πτώσητης πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι στον Προφήτη Ηλία, Μετς, ΟΤΕ, Άλσος Παγκρατίου και μεταξύ των οδών Ιέρωνος – Αστυδάμαντος – Εργοτίμου και Φορμίωνος.

Η ΕΥΔΑΠ σημειώνει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

Ανακοίνωση ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε μεγάλη περιοχή της Αθήνας!

Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι, λόγω θραύσης σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στο Δήμο Ζωγράφου και συγκεκριμένα μεταξύ των οδών: Ιστιαίας, Ισδρακίου, Τριφυλίας, Λυκάβου, Βακτριανής, Διστόμου, Δάφνης, Ανδρούτσου, Ηρώων Πολυτεχνείου.

Να σας θυμήσουμε ένα περιστατικό στη Βενεζουέλα ανέστειλε τη λειτουργία των σχολείων εξαιτίας διακοπής ρεύματος!

Διάρκεια: από τις 9.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Απριλίου.

Επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

Πίνεις νερό μετά το φαγητό; - Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις τις συνήθειες σου!

Εάν συνηθίζετε να πίνετε νερό μετά το φαγητό σας ήρθε η ώρα να μην το κάνετε πια! Δείτε τι μπορείτε να πάθετε αν πίνετε νερό μετά το φαγητό σας! Μας κρατάει ενυδατωμένους το πολύ νερό αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις θα πρέπει να αποφεύγουμε να πίνουμε νερό, διότι μπορεί να προκληθούν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας.

Το νερό πριν, κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά το γεύμα δεν συνιστάται.

Εάν έχετε τη συνήθεια να πίνετε νερό λίγο πριν το φαγητό, αυτό θα επιβραδύνει την πέψη με την αραίωση του γαστρικού υγρού και την αποδυνάμωση του πεπτικού συστήματος.

Χάρτες που μας δείχνουν σε ποιες χώρες του κόσμου μπορούμε να πίνουμε νερό βρύσης!

Οι άνθρωποι που πρέπει να πάρουν φάρμακα πριν από το γεύμα, πρέπει να το κάνουν τουλάχιστον μία ώρα πριν και να περιορίσουν την κατανάλωση νερού μέχρι να φάνε.

Εάν πίνετε νερό αμέσως μετά το γεύμα σας, αυτό επηρεάζει άμεσα την ποιότητα των τροφίμων και τη δύναμη του πεπτικού συστήματος. Οποιοδήποτε φαγητό και αν καταναλώσετε, το νερό θα λειτουργήσει ως «ψυκτικό» και αυτό σύντομα θα οδηγήσει σε απροσδόκητη προσθήκη κιλών.

Τεράστια προσοχή: Ο άγνωστος ρόλος του νερού στη καρδιακή προσβολή!

Πότε πρέπει να πίνουμε νερό

Πιείτε νερό τουλάχιστον 30 λεπτά μετά το γεύμα. Θα σας δώσει μια αίσθηση κορεσμού και θα ικανοποιήσει τη δίψα σας. Μετά από 1-2 ώρες μπορείτε να πιείτε όσο νερό θέλετε, επειδή η διαδικασία της πέψης θα έχει ήδη ολοκληρωθεί.Εάν δεν μπορείτε να ελέγξετε τη δίψα σας και θέλετε να πιείτε νερό ανάμεσα στα γεύματα, να το πίνετε σε ελάχιστες ποσότητες. Το νερό πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, επειδή το κρύο νερό μπορεί να κάνει τα πεπτικά ένζυμα ανενεργά και να οδηγήσει στη δημιουργία τοξικών αποβλήτων στο σώμα σας.

Μείνετε μακριά από ανθρακούχα και καφεϊνούχα ποτά ενώ τρώτε, καθώς μπορεί να προκληθεί παλινδρόμηση οξέος και πεπτικά προβλήματα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εκκενώνεται η Ερμού! - Αποκλείστηκε η περιοχή!

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΘ!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagzine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share