Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ με εκτροχιασμό τρένου στην Κίνα: Ο συρμός καταπλάκωσε σπίτι!

Έξι νεκροί!

12 Απριλίου 2019 09:25
Σοκ με εκτροχιασμό τρένου στην Κίνα: Ο συρμός καταπλάκωσε σπίτι!

Ο συρμός εκτροχιάστηκε και το τρένο καταπλάκωσε σπίτι στην κεντρική Κίνα χθες με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι που βρίσκονταν στο κτίριο και τέσσερις εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο, γνωστοποίησαν σήμερα οι αρχές!

Οι εικόνες που κατέγραψε drone από τον εκτροχιασμό του τρένου εικονίζουν 14 βαγόνια που ανατράπηκαν και μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα καταπλακώνοντας το κτίριο, που έχει εν μέρει καταρρεύσε.

Να σας θυμίσουμε την Συντριβή σε μαχητικό F-35 - Έχουν χαθεί τα ίχνει του χειριστή!

Ο συρμός 25 βαγονιών, που μετέφερε μετάλλευμα αλουμινίου, είχε αναχωρήσει περί τις 22:00 [17:00 ώρα Ελλάδας] χθες βράδυ από τη Γκονγκγί, στην επαρχία Χενάν.

Φρίκη στην Κίνα: Eπίθεση με μαχαίρι σε σχολείο με 2 νεκρούς!

Ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι σκότωσε σήμερα δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους δύο σε δημοτικό σχολείο στην κεντρική Κίνα!

Οι τραυματίες είναι δύο παιδιά που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, διευκρίνισαν σε ανακοίνωσή τους οι αρχές της κομητείας Νινγιουάν, στην επαρχία Χιουνάν.

Να σας θυμήσουμε την Τραγωδία στη Βραζιλία: Kαρέ - καρέ η στιγμή της πολύνεκρης επίθεσης σε σχολείο!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αστυνομία συνέλαβε έναν 31χρονο, τον οποίο κατονόμασε ως Τζενγκ, ο οποίος είναι κάτοικος του χωριού Μπαϊτζιατζέν στο οποίο βρίσκεται το δημοτικό σχολείο.

Τα αίτια της επίθεσης παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share