Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τι κι αν είναι στο κρατητήριο..ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα αναρτά selfie!

Τίποτα και κανένας δεν τους σταματά!

12 Απριλίου 2019 08:49
Τι κι αν είναι στο κρατητήριο..ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα αναρτά selfie!

Ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα αναρτά selfie μέσα από το κρατητήριο! Τίποτα και κανένας δεν τους σταματά και το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο τα μέλη του Ρουβίκωνα!

Ούτε «οι συλλήψεις δεν θα σταματήσουν τη δράση της συλλογικότητας» αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης. Να σας θυμίσουμε: Ρουβίκωνας: Ξαναχτυπά στον ΔΕΔΔΗΕ της 3ης Σεπτεμβρίου!

Μάλιστα, συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφία από τα κρατητήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών στη λεωφόρο Καβάλας, όπου βρέθηκε μαζί με άλλους της οργάνωσης για αποτυπώματα.

Selfie από τη διεύθυνση εγκληματολογικών και διευκρινίσεις για τη δράση τους στο υπουργείο Εξωτερικών αναρτά μέλος του Ρουβίκωνα.

Θυμηθείτε ακόμα: Ρουβίκωνας: Εισβολή σε δικηγορικό γραφείο! - Ψύχραιμη η υπάλληλος!

Νωρίτερα, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την παρέμβαση στο υπουργείο εξωτερικών την Τετάρτη. Στο post του υποστηρίζει πως τα μέλη του Ρουβίκωνα έφτασαν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης σημειώνει δε πως ο Ρουβίκωνας θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του με αμείωτο ρυθμό.

Υπενθυμίζουμε πως μέλη του Ρουβίκωνα βρέθηκαν την Τετάρτη στο υπουργείο εξωτερικών επί της οδού Ακαδημίας και αφού πέταξαν τρικάκια, ανήρτησαν πανό με το οποίο εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στα εννέα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο), που δρα στην Τουρκία.

Εισέβαλαν μέλη του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εξωτερικών! (Video)

Πριν από λίγο μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο Υπουργείο Εξωτερικών με αφορμή το κουρδικό!

Εισβολή στο υπουργείο Εξωτερικών, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης η αντιεξουσιαστική ομάδα του Ρουβίκωνα, με αφορμή το κουρδικό.

Η νέα εισβολή στον προαύλιο χώρο του υπουργείου πραγματοποιήθηκε ξανά σε μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της Αθήνας, σύμφωνα με το protothema.gr.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share