Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Ραγίζει καρδιές η συγκλονιστική συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ! - Το θαύμα και τα ναρκωτικά!

Πώς άλλαξε η ζωή της μέσα σε μία στιγμή!

12 Απριλίου 2019 08:40
Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Ραγίζει καρδιές η συγκλονιστική συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ! - Το θαύμα και τα ναρκωτικά!

Μια συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε χτες στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το μοντέλο με τα ναρκωτικά που πέρασε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στις φυλακές στο Χονγκ Κονγκ και τελικά αθωώθηκε

Η ίδια, έκανε μια κατάθεση ψυχής και μίλησε χωρίς περιστροφές για όλους και για όλα!

Υπενθυμίζεται ότι, η Ειρήνη κατηγορούνταν για κατοχή και εισαγωγή στην Κίνα 2,6 κιλών κοκαΐνης, τον Νοέμβριο του 2017 και κινδύνευε με ποινή 26 ετών στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ.

«Με κλάμα και προσευχή πέρασα τις δύσκολες στιγμές. Πολλοί λένε ότι από θαύμα σώθηκα και όντως έτσι έγινε. Πρωί μεσημέρι και βράδυ ζούσα με προσευχές, σταυρούς, εξομολόγηση σε τέσσερις τείχους, να λέω συγγνώμη θα αλλάξω.

Έλεγα σε παρακαλώ δώσε μου δυο τρία πράγματα που έχουν ανάγκη οι δικοί μου και εγώ, θα δεις ότι θα αλλάξω. Πιο κοντά στο Θεό ήρθα όταν ήμουν μέσα στη φυλακή. Οράματα έβλεπα.

Στο νησί μου έχουμε τον Άγιο Ταξιάρχη στον οποίο πιστεύουμε όλοι οι Έλληνες. Είπα παιδιά, έχω άγγελο τώρα, θα αποκτήσω άγγελο. Πίστευα σε αυτόν, ερχόταν στα όνειρά μου, 7 Νοεμβρίου ήρθε και με ακούμπησε στη φυλακή ο Ταξιάρχης» ανέφερε η ίδια.

Μάλιστα εμείς σας είχαμε γράψει ότι η ίδια πήγε να εκπληρώσει το Τάμα της και μίλησε on camera σχετικά

Λίγο αργότερα, αναφέρθηκε και στο τι έγινε με την τσάντα με τα ναρκωτικά, αλλά και πώς εκείνη δεν κατάλαβε τι περιείχε μέσα!

«Εγώ όμως δεν την πήρα την τσάντα να τη σηκώσω. Την έβαλε πάνω στο κρεβάτι και εμένα το μυαλό μου δεν πήγε δηλαδή στο τρομερό γιατί ήταν αδερφικός μου φίλος. Εγώ βέβαια την είχα τσεκάρει, άνοιξα τα φερμουάρ, είδα ότι ήταν καινούργια. Ήταν ορειβατικός σάκος κι εγώ δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά τέτοιο σάκο γιατί δεν είχα κάνει ορειβασία άρα δεν ήξερα το βάρος του» ανέφερε με τρεμάμενη φωνή!

Η αθώωσή που σχεδόν κανείς δεν περίμενε

Ενδεικτικό είναι πως λίγες μέρες προτού ολοκληρωθεί η δίκη ακόμη και ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου δήλωνε χαρακτηριστικά: «θα αποτελέσει έκπληξη για εμένα η ενδεχόμενη αθώωσή της. Ευχάριστη έκπληξη μεν, αλλά πάντως έκπληξη. Εύχομαι η περίπτωση της να αποτελέσει μία από αυτές», είπε ο δικηγόρος μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Αυτοψία».

«Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε όσες περισσότερες αμφιβολίες μπορούμε για την ενοχή της. Περιγράψαμε πώς αντέδρασαν οι τελωνειακοί όταν είδαν την αντίδραση της, είχε βάλει τα κλάματα , συγχυσμένη, και της είπα παίζοντας το ρόλο του διαβόλου, ότι “μπορεί να έβαλες τα κλάματα επειδή σε έπιασαν” , αλλά η πρώτη αμφιβολία δημιουργήθηκε. Δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα ,διευθύνσεις ανθρώπων που να την περιμένουν στο Χονγκ Κονγκ, κάποιον ανταποκριτή, δεν είχε τέτοιο θέμα η ειρήνη. Είπε ότι πήγε να κάνει μια φωτογράφιση και φαινόταν αληθοφανές. Είναι μια όμορφη κοπέλα και δημιουργήθηκε αμφιβολία κατά ποσό είναι βαποράκι. Ήταν ντυμένη εκθαμβωτικά με κόκκινη φούστα ψηλές δερμάτινες μπότες, όποιος θέλει να κρυφτεί δεν θέλει να τραβήξει προσοχή». Όσο για την αμοιβή του; «Δεν είμαι Άγιος» είχε πει σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Κατά την απολογία της η 21χρονη Ειρήνη υποστήριξε ότι λόγω του επαγγέλματος του πατέρα της, ο οποίος είναι αστυνομικός, γνώριζε ακριβώς πώς γίνεται ο έλεγχος των χειραποσκευών στο αεροδρόμιο, οπότε δεν θα διακινδύνευε κάτι που ήξερε τι διαδικασία έχει.

Η ίδια κατηγόρησε τον φίλο της από τη Ρουμανία ότι την παγίδευσε, επιμένοντας πως δεν είχε γνώση για το πακέτο κοκαΐνης μέσα στη βαλίτσα της.

Για τη σύλληψή της ανέφερε: «Είχα πάθει σοκ. Έκλαιγα. Δεν υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινότανε και για ποιο λόγο βρίσκονταν τα ναρκωτικά στην τσάντα».

Η ζωή στη φυλακή

Η Ειρήνη, βρέθηκε ξαφνικά στο ίδιο κελί με βαρυποινίτισσες και εγκληματίες: «Είχα δει τα πάντα. Να έρχονται στη μούρη μου μπροστά και να μου λένε: "Τι θέλεις; Πες μου τι θέλεις; Θέλεις να σε χτυπήσω ; Και με βρίζανε"».

Η στιγμή της λύτρωσης

Για την αθώωσή της ανέφερε: «Πάγωσα! Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουνα χάλια! Μόλις ακούστηκε το "not guilty" καταρρέει η μαμά μου, καταρρέει ο μπαμπάς, καταρρέει ο κύριος Κεχαγιόγλου, μέσα στη χαρά ήτανε!»

Κρίσιμο στοιχείο για την αθωωτική απόφαση των επτά ενόρκων και της έδρας, ήταν το γεγονός ότι στο δέμα που περιείχε τα 2,6 κιλά κοκαΐνης δε βρέθηκαν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό της Ειρήνης.

Οι ένορκοι έλαβαν επίσης υπόψιν το λευκό της ποινικό μητρώο, το νεαρό της ηλικίας της και το γεγονός ότι δεν ταξίδευε με μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά ή πολλά κινητά, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι διακινητές ναρκωτικών.

Παρακάτω σχετικό βίντεο με απόσπασμα:

Η νέα ζωή μακριά από όλα

Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η 21χρονη καλλονή από τη Μυτιλήνη μίλησε για την καινούρια ζωή που ξεκίνησε μόλις απελευθερώθηκε, καθώς και για το όνειρό της να σπουδάσει και να «καθαρίσει» το όνομά της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share