Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Bρετανία: 15 χρόνια φυλακή στη γυναίκα που έσφαξε τον σύζυγό της σε μία «νύχτα μάχης»!

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη δολοφονία!

11 Απριλίου 2019 22:12
Bρετανία: 15 χρόνια φυλακή στη γυναίκα  που έσφαξε τον σύζυγό της σε μία «νύχτα μάχης»!

Πριν λίγους μήνες στη Βρετανία μία γυναίκα , κάρφωσε ένα μαχαίρι κουζίνας στο στήθος του συζύγου της, σε μία από τις καθιερωμένες «νύχτες μάχης», όπως εξελίσσονταν οι Παρασκευές του ζευγαριού, λόγω αυξημένης κατανάλωσης αλκοόλ.

Η 43χρονη σήμερα Νατάσα Γουέλς, δικάστηκε σήμερα από το βρετανικό δικαστήριο, το οποίο της επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 χρόνων, θεωρώντας ότι η κατανάλωση αλκοόλ δεν συνιστά ελαφρυντικό για την πράξη της, καθώς φέρεται να είχε απόλυτη συναίσθηση του εγκλήματος που διέπραττε.

Το σκηνικό που διαδραματίστηκε εκείνη την Παρασκευή «μάχης», θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σενάριο για ταινία τρόμου.

Όπως προέκυψε από τις μαρτυρίες, το ζευγάρι ήταν εθισμένο στο αλκοόλ. Σύμφωνα με τους γείτονες, τόσο η γυναίκα, η οποία έλεγε ότι όταν πίνει γίνεται δυνατή όσο... δέκα άντρες, όσο και ο μακαρίτης -πλέον- σύζυγός της, έπιναν σε καθημερινή βάση.

Τις Παρασκευές, ωστόσο, τιμούσαν το... έθιμο και έπιναν πολύ μεγαλύτερες ποσότητες, με αποτέλεσμα να μεθούν και να... παίζουν άγριο ξύλο μεταξύ τους. Είχε καθιερωθεί, δε, να αποκαλούν τις Παρασκευές τους, «νύχτες μάχης».

Να σας θυμίσουμε τον "Δράκο της Ξάνθης": Ισόβια στον άνθρωπο που βίασε και έκαψε ζωντανή την 32χρονη Ζωή!

Την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τις προηγούμενες Παρασκευές. Η «νύχτα μάχης» μετατράπηκε σε «νύχτα τρόμου», με τραγική κατάληξη. Η 43χρονη Νατάσα Γουέλς, πάνω στην έπαρση της μάχης με τον σύζυγό της Μάρτιν Γουέλς, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και το κάρφωσε ακριβώς στο στήθος του.

Τη στιγμή της σφαγής, στον επάνω όροφο του σπιτιού τους, στο Χέντον, του βορειοδυτικού Λονδίνου, ήταν ο 21χρονος γιος τους, ο οποίος έπαιζε Playstation. Ο γιος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς δεν άκουγε τη... συνηθισμένη φασαρία και κατέβηκε να ελέγξει. Τότε, βρήκε τον πατέρα του νεκρό στο πάτωμα και ένα μεγάλο μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος του.

Σε κοινή τους δήλωση, ο γιος και η κόρη του ζευγαριού, υποστήριξαν ότι: «Αισθανόμαστε ότι έχουμε χάσει και τους δύο γονείς μας. Ξέρουμε όμως ότι ο πατέρας μας δεν θα ήθελε η μητέρα μας να υποφέρει κατ' αυτόν τον τρόπο. Την αγαπούσε, ανεξάρτητα με όσα συνέβαιναν μεταξύ τους και δεν είχε σκοπό να την αφήσει ποτέ».

Λαμία: Ελεύθερος αφέθηκε ο 58χρονος που σκότωσε την μητέρα του στον ύπνο της!

Στη Λαμία σήμερα με απόφαση του Εφετείου αφέθηκε ελεύθερος ο 58χρονος που σκότωσε την μητέρα του στον ύπνο της με καραμπίνα!

Μνήμες της δολοφονίας μιας 75χρονης γυναίκας από τον ίδιο της τον γιο ζωντάνεψαν σήμερα στο Εφετείο της Λαμίας.

Σε δεύτερο βαθμό εξετάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, η υπόθεση πουείχε συγκλονίσει τη μικρή κοινωνία της Τιθορέας (Βελίτσα) τον Μάιο του 2011 όταν ένας 50χρονος είχε σκοτώσει με καραμπίνα την μητέρα του, την ώρα μάλιστα που εκείνη κοιμόταν.

Να σας θυμίσουμε επίσης: Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Νέα στοιχεία στην υπόθεση! - Βρήκε το όπλο του συζύγου της η Βικτώρια Καρύδα! (Video)

Ο κατηγορούμενος που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε εικοσαετή κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έξι μήνες για την οπλοχρησία, ποινή που παρέμεινε και σε δεύτερο βαθμό σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου.

Ωστόσο από το Νοέμβριο του 2017 με το νόμο Παρασκευόπουλου και έχοντας εκτίσει τα 5,5 χρόνια, του επετράπη να αφήσει πίσω του το Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, ενώ με απόφαση του Εφετείου, θα στερηθεί των πολιτικών του δικαιωμάτων για τα επόμενα τρία χρόνια. Επίσης με εισαγγελική διάταξη θα πρέπει να δίνει το παρών δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου μόνιμης κατοικίας του.

Η φονική επαναληπτική καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε εφτά φορές και αφαίρεσε τη ζωή της 73χρονης μητέρας του, κατασχέθηκε.

Θυμίζουμε ότι μετά το έγκλημα – που διεπράχθη στις 17 Μαΐου του 2011 – ο δράστης είχε τηλεφωνήσει μόνος του στην αστυνομία για να παραδοθεί, στοιχείο που έλαβε υπόψη το Δικαστήριο, για να συμπεράνει ότι παρά την ελαττωμένη ικανότητα προς καταλογισμό, είχε τη συνείδηση ότι είχε διαπράξει κάτι άδικο.

«Ελάτε να με πιάσετε, σκότωσα τη μάνα μου» είχε πει τότε ο δράστης

Ο κατηγορούμενος είχε ισχυριστεί ότι η μητέρα του προσπαθούσε να του κάνει μάγια, ενώ πίστευε ότι με την πράξη του αυτή θα την απάλλασσε από τους εφιάλτες της. Μετά την αποτρόπαια πράξη του όμως, κατάλαβε όπως είπε, ότι είχε σκοτώσει τον μοναδικό άνθρωπο που τον πρόσεχε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share