Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΣΕΕ: Προσωρινό «λουκέτο» στο κτίριο!

Κατηγορεί ευθέως το ΠΑΜΕ και ζητά από τις αρμόδιες αρχές να λάβουν μέτρα για την προστασία του κτιρίου!

11 Απριλίου 2019 20:31
ΓΣΕΕ: Προσωρινό «λουκέτο» στο κτίριο!

Με βάση το νόμο η θητεία της αιρετής διοίκησης της ΓΣΕΕ όπως αυτή είχε προκύψει από το 36ο Συνέδριό της το 2016 τερματίζεται σήμερα, γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία, και προσθέτει ότι η απερχόμενη διοίκηση θα προχωρήσει στη διαδικασία παράδοσης-παραλαβής στην επόμενη νόμιμη διοίκηση, όποτε αυτή αναδειχθεί.

Η ΓΣΕΕ αναφέρει πως «τα βίαια επεισόδια από στελέχη του ΠΑΜΕ τόσο στην Καλαμάτα όσο και στη Ρόδο, με τραμπουκισμούς, ομαδικές επιθέσεις, ξυλοδαρμούς συνέδρων, κατάληψη των συνεδριακών χώρων», ακύρωσαν το προγραμματισμένο 37ο Συνέδριο της Συνομοσπονδίας.

ΓΣΕΕ: Προσωρινό «λουκέτο» στο κτίριο!

Να σας θυμίσουμε ένα περιστατικό στην Ρόδο: Επεισόδια και 4 τραυματίες από το συνέδριο της ΓΣΕΕ! (Video)

Προσθέτει : «με δεδομένο το γεγονός ότι στις 4 Απριλίου υπήρξε από πλευράς μελών του ΠΑΜΕ και βίαια εισβολή στο κτίριο της ΓΣΕΕ, με πρόκληση μάλιστα σοβαρών καταστροφών», το κτίριο θα παραμείνει κλειστό μέχρι την παράδοσή του σε νόμιμη διοίκηση και ζητά από τις αρμόδιες αρχές τη λήψη προληπτικών μέτρων για την ασφάλειά του.

«Η λήψη προληπτικών μέτρων για την ασφάλεια του διατηρητέου κτηρίου της Συνομοσπονδίας, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του από τις αρμόδιες αρχές στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων τους, είναι επιβεβλημένη. Το γεγονός αυτό επισημαίνεται και στη σχετική επιστολή που απέστειλε η ΓΣΕΕ στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να αναληφθεί ενώπιον του κόσμου της εργασίας της χώρας, η υπηρεσιακή και πολιτική ευθύνη για ενδεχόμενη παράνομη κατάληψη, φθορές και αντιποίηση της έδρας της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης», σημειώνει η απερχόμενη διοίκηση της ΓΣΕΕ.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει ότι μπράβοι της ΓΣΕΕ τους επιτέθηκαν!

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει ότι μπράβοι της ΓΣΕΕ τους επιτέθηκαν με ζώνες και δαγκωνιές στο συνέδριο που "ήταν" να γίνει στην Ρόδο!

«Μόνη μας επιδίωξη είναι να μην μπουν εργοδότες και νόθοι στα Συνδικάτα, είτε ως δήθεν εκλεγμένοι είτε ως διορισμένοι» είπε ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ΠΑΜΕ, η διοίκηση της ΓΣΕΕ επιχείρησε να εφαρμόσει ένα μαφιόζικο σχέδιο, πραγματοποιώντας «σαν τον κλέφτη», ένα συνέδριο σε μια αίθουσα ξενοδοχείου - φρούριου, 600 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα.

ΠΑΜΕ καταγγέλλει ότι μπράβοι της ΓΣΕΕ

ΠΑΜΕ: Μπράβοι της νύχτας απαγόρευαν την είσοδο σε εργαζόμενους και ΜΜΕ

Στον χώρο, σύμφωνα με τον κ. Μαυροκέφαλο, βρίσκονταν ως περιφρούρηση τραμπούκοι και ποινικοί, κάποιοι εκ τους οποίους κρατούσαν ζώνες στα χέρια, απειλούσαν φωτορεπόρτερ και φώναζαν «φασιστάκια κομμουνιστές».

Μέλη του ΠΑΜΕ κατήγγειλαν ότι κάποιοι από τους μπράβους επιτέθηκαν σε εκλεγμένους αντιπροσώπους του ακόμα και με δαγκωνιές!

Να σας θυμίσουμε: Στα χέρια πιάστηκαν συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ με μέλη του ΠΑΜΕ!(video)

ΠΑΜΕ καταγγέλλει ότι μπράβοι της ΓΣΕΕ

Το ΠΑΜΕ υποστηρίζει ότι η ΓΣΕΕ απαγόρευσε την είσοδο ακόμα και στα Μέσα Ενημέρωσης και πως για να διαστρεβλώσει τα όσα συνέβησαν «σκηνοθέτησε» τραυματισμούς μελών της.

Υπενθυμίζεται ότι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ, αυτή την ώρα, υποβάλλουν μηνύσεις κατά των μελών του ΠΑΜΕ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share