Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

ΕΦΕΤ: Kαμπανάκι για το καπάνι στη Θεσσαλονίκη!

Τι ζητά ο ΕΦΕΤ;

11 Απριλίου 2019 20:03
ΕΦΕΤ: Kαμπανάκι για το καπάνι στη Θεσσαλονίκη!
Follow us on Google News

Ενδελεχείς τακτικούς ελέγχους στο σύνολο των καταστημάτων της αγοράς Βλάλη, γνωστή και ως Καπάνι, στην Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε σήμερα ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ)

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της συστηματικής προσπάθειας που καταβάλει ο ΕΦΕΤ και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την προστασία των καταναλωτών και τη διαπίστωση της συμμόρφωσης των επιχειρήσεων με τις απαιτήσεις της Εθνικής και Ενωσιακής νομοθεσίας για τα τρόφιμα.

ΕΦΕΤ: Kαμπανάκι για το καπάνι στη Θεσσαλονίκη!

Να σας θυμίσουμε κάτι που σας αφορά "Τρώμε σκατά...": Η είδηση για τον ΕΦΕΤ που κάνει πανικό!


Μετά την πραγματοποίηση των ελέγχων, ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Χρόνης Πολυχρονίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Όσο και να θέλει ο ΕΦΕΤ να εγγυηθεί για τον έλεγχο της ασφάλειας και ποιότητας των εδώ καταναλωτικών τροφίμων, τα οποία όντως είναι ασφαλή και ποιοτικά – όλα τα Ελληνικά αγροτικά καταναλωτικά προϊόντα είναι ασφαλή και ποιοτικά – το περιβάλλον που αυτά διατίθενται δεν το επιτρέπει.

Αυτό το περιβάλλον διάθεσης των τροφίμων στο Καπάνι πρέπει να αλλάξει ριζικά και επειγόντως μέσα από πρωτοβουλίες των τοπικών Αρχών.

Σε αυτήν την προσπάθεια ο ΕΦΕΤ και οι συναρμόδιες Περιφερειακές Υπηρεσίες προτίθενται να συμβάλλουν αποφασιστικά».

ΕΦΕΤ: Η είδηση για τα τρόφιμα που τρέμουν όλοι!

ΕΦΕΤ: Η είδηση για τα τρόφιμα που τρέμουν όλοι!

Πρόγραμμα επίσημων ελέγχων για το 2019 και το 2020 ενέκρινε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας περί τροφίμων, την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων δράσεων προηγούμενων ετών και την αξιοποίηση κάθε σχετικής πληροφορίας (από αποστολές της Ε.Ε. DG SANTE, RASFF, AAC κ.α.).

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share