Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτο! O Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ παραλίγο να κάψει την Πρώτη Κυρία της Ρουάντα! (Video)

Πήγε να προκαλέσει τραγωδία!

11 Απριλίου 2019 15:24
Απίστευτο! O Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ παραλίγο να κάψει την Πρώτη Κυρία της Ρουάντα! (Video)

Φωτιά παραλίγο να πιάσει η Πρώτη Κυρία της Ρουάντα από τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ την περασμένη Κυριακή, ενώ μετείχε σε τελετουργικό για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη γενοκτονία στην αφρικανική χώρα!

Ο 64χρονος πρόεδρος της Κομισιόν, που έχει συχνά απασχολήσει τα ΜΜΕ με τα καμώματά του, από τα ... στραβοπατήματα μέχρι τις φήμες για την αγάπη του στο αλκοόλ, είχε μόλις ανάψει τη Φλόγα της Ελπίδας στην τελετή, αλλά προφανώς ξέχασε ότι κρατούσε στο χέρι μια μεγάλη δάδα κι έτσι πλησίασε τη Ζανέτ Καγκάμε, σύζυγο του προέδρου της Ρουάντα, Πωλ, επικίνδυνα κοντά, ώστε λίγο έλειψε να την... κάνει λαμπάδα.

Δείχνοντας σαν μη ξέρει τι να κάνει με τη δάδα από τη στιγμή που τέλειωσαν τα τελετουργικά του καθήκοντα ο Γιούνκερ φάνηκε σαν να αναζητεί με το βλέμμα βοήθεια. Το προεδρικό ζεύγος της Ρουάντα έδειξε να κάνει πίσω καθώς η φλόγα πλησίασε την Πρώτη Κυρία, προτού παρέμβει σωτήρια μια εργαζόμενη.

Θυμηθείτε ακόμα: Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Tηλεφώνημα για βόμβα στη κομισιόν!

Τελικά η δάδα που ήταν ακόμη αναμμένη απομακρύνθηκε σε ασφαλή απόσταση από τον Γιούνκερ, που κατάφερε να ολοκληρώσει την τελετή χωρίς άλλα απρόοπτα.

Δείτε το βίντεο:

Να σας θυμίσουμε: Kομισιόν: 1,49 δισ. ευρώ πρόστιμο στην Google!

Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: Δύο νεκροί και 16 τραυματίες από φωτιά σε εμπορικό κέντρο!

Τραγωδία στην Ταϊλάνδη αφού υπάρχουν δύο νεκροί και 16 τραυματίες από φωτιά που ξέσπασε σε εμπορικό κέντρο!

Νωρίτερα, οι τοπικές αρχές έκαναν λόγο για τρεις νεκρούς. Το Central World Complex, που στεγάζει ένα εμπορικό κέντρο, γραφεία και ένα ξενοδοχείο, εκκενώθηκε.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share