Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σας αφορά: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας!

Μεγάλη προσοχή!

11 Απριλίου 2019 13:50
Σας αφορά: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας!

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (14 Απριλίου 2019) στο κέντρο της Αθήνας σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω διεξαγωγής των αθλητικών εκδηλώσεων «26ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας» και «3ος Αγώνας Δρόμου Πεδίου Άρεως».

Ειδικότερα ο «26ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας» και ο «3ος Αγώνας Δρόμου Πεδίου Άρεως» θα πραγματοποιηθούν από τις ώρες 08:00 έως 13:00 και θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναλυτικά

Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Στουρνάρη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κοδριγκτώνος και της Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ακαδημίας, Σόλωνος, Μαυρομματαίων, Ευελπίδων, Μουστοξύδη, Βαλτινών, Μπούσγου, Πριγκιποννήσων,

Αγλαοφώντος, Μεγαλουπόλεως, Πλ.Γκύζη, Γκύζη και Μομφεράτου, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Λουκάρεως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κάλβου και της Λ. Αλεξάνδρας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ιπποκράτους, Θεμιστοκλέους και Σπ. Τρικούπη, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Δεριγνύ, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αχαρνών και Μαυρομματαίων και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Γ' Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κοδριγκτώνος και της πλ. Ομονοίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Πλ. Συντάγματος.
Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της.

Λ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της, στο κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας (προς την οδό Αρδηττού), καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κόκκαλη και της Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Κόκκαλη, στο κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας (προς την Λ. Βασ. Κων/νου), καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Μονής Πετράκη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Υψηλάντου και της Λ. Βασ. Σοφίας.
Ιουλιανού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) και Αριστοτέλους και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ηπείρου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) και Αχαρνών και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Μάρνη, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Βάθης και της οδού 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Αριστοτέλους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αβέρωφ και Σωκράτους και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Σωκράτους, Αγ. Κωνσταντίνου, Δεληγιώργη, Λεωνίδου, Κολοκυνθούς, Θερμοπυλών και Ιάκχου, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Ακομινάτου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Κων/νου και Δεληγιώργη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Περσεφόνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τριπτολέμου και Πειραιώς, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ιερά Οδός, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κωνσταντινουπόλεως και της οδού Πειραιώς, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πέτρου Ράλλη και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Πλ. Ομονοίας.
Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων από τη διαδρομή του Ποδηλατικού Γύρου και για όσο χρόνο διαρκέσει η εκδήλωση, εκτός από τους εξής ελεγχόμενους κόμβους: Λ. Βασ. Σοφίας - Ρηγίλλης και Λ. Βασ. Κων/νου - Ρηγίλλης (Τρούμαν).

Παράλληλα, δείτε πώς θα είναι ο σταθμός του μετρό «Κορυδαλλός»!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας!

άν σκοπεύετε να κάνετε κάποιο ταξίδι ή να πάτε σε κάποια δουλειά δείτε τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας!

Ειδικότερα, σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου στις 18:00 έως την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 07:00 θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες στη συμβολή του αριστερού παράπλευρου (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία) με την κάθετη οδό του Α/Κ Οινοφύτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα ισχύσει εκ περιτροπής διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αριστερού παράπλευρου (εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας με τη χρήση σημαιοφόρων) με παράλληλο αποκλεισμό της κάθετης Οδού και της κάτω Διάβασης του Α/Κ Οινοφύτων. Η κίνηση των οχημάτων στο παράπλευρο δίκτυο, θα πραγματοποιείται με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων από τις πλησιέστερες εναλλακτικές κάτω διαβάσεις στο 59,8ο 54,5ο χλμ.

Να σας θυμίσουμε: Έτσι θα είναι ο σταθμός του μετρό «Κορυδαλλός»! - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πλατεία Ελευθερίας

Τέλος, την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 18:00 έως την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 07:00 θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες στην κάθετη οδό - κάτω Διάβαση του Α/Κ Οινόης (62,9ο χλμ.). Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα σημειωθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην κάθετη οδό - κάτω διάβαση του κόμβου Οινόης, με την κίνηση των οχημάτων στο παράπλευρο δίκτυο να πραγματοποιείται με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων από τις πλησιέστερες εναλλακτικές κάτω διαβάσεις στο 61,7ο και 65,3ο χλμ.

Σημειώνεται πως τα οχήματα που θα κινούνται επί του κυρίως άξονα δε θα επηρεαστούν από τις εν λόγω ρυθμίσεις.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο AthensMagazine.gr!

Έρχονται 5 νέα mall στην Αττική- Δείτε σε ποιες περιοχές!

Σας αφορά! Τι θα ισχύσει για απολύσεις και βαρέα-ανθυγιεινά;

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share