Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Καιρός Πάσχα: Οι πρώτες εκτιμήσεις από τον Θοδωρή Κολυδά!

Τι καιρός θα κάνει Μεγάλη Εβδομάδα και Κυριακή του Πάσχα;

11 Απριλίου 2019 13:04
Καιρός Πάσχα: Οι πρώτες εκτιμήσεις από τον Θοδωρή Κολυδά!

Καιρός: Η ανάλυση του Θοδωρή Κολυδά και οι πρώτες εκτιμήσεις για τον καιρό τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα – «Παρέλαση» βαρομετρικών χαμηλών μέχρι και την Δευτέρα 15 Απριλίου – Καρέ – καρέ η εξέλιξη του καιρού! Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου;

Ο καιρός μέχρι και τις 17 Απριλίου θα παραμείνει άστατος με βροχές και καταιγίδες, ωστόσο για το δεύτερο 15νθήμερο του Απριλίου ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Θοδωρής Κολυδάς – αναλύοντας τα δεδομένα για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών – εκτιμά ότι οι καιρικές συνθήκες θα βελτιωθούν.

Αν και είναι νωρίς για επίσημη πρόβλεψη για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, υπάρχει μια γενική τάση που δείχνει βελτίωση των καιρικών φαινομένων και μείωση της αστάθειας, μετά από μια «παρέλαση» βαρομετρικών χαμηλών. Ο καιρός δείχνει να μπαίνει σε ένα πιο… ανοιξιάτικο μοτίβο από τις 20 Απριλίου και μετά.

Καιρός Πάσχα: Οι πρώτες εκτιμήσεις από τον Θοδωρή Κολυδά!

Πολλοί είναι οι εκδρομείς που ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τα μεγάλα αστικά κέντρα από την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να γιορτάσουν τις άγιες αυτές ημέρες στην εξοχή, παρακολουθώντας παράλληλα, μέρα παρά μέρα, τα καιρικά δελτία.

Από αύριο Παρασκευή, άλλο ένα «κύμα» κακοκαιρίας θα «επισκεφτεί» τη χώρα, με λασποβροχή και σκόνη, επηρεάζοντας σημαντικά το Σάββατο και λιγότερο την Κυριακή, έπειτα από μια σχετική βελτίωση λίγων ωρών σήμερα Πέμπτη. Από το απόγευμα και μετά θα βρέχει ξανά, κατά τόπους. Μέσα στην ημέρα θα έχουμε και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Άστατος θα είναι ο καιρός και την Δευτέρα, τελευταία ημέρα που οι προβλέψεις δίνουν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους.

Καιρός τώρα: Από κακοκαιρία σε νέα... επιδείνωση! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί!

Καιρός τώρα: Αλλάζει και πάλι το σκηνικό με νέα επιδείνωση, η οποία ήδη έχει αρχίσει! Πότε θα ξεκινήσει και που θα χτυπήσει; Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί!

Συγκεκριμένα μέχρι τις 20 Απριλίου εκτιμά ο Σάκης Αρναούτογλου ότι θα συνεχιστεί η παρέλαση βαρομετρικών χαμηλών που θα προκαλούν κακοκαιρίες στην χώρα μας.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος καιρού της ΕΡΤ αναλύει όλα τα δεδομένα για την επιδείνωση που αναμένεται από την Παρασκευή και εκείνη που τα σημερινά στοιχεία θέλουν να ακολουθεί τη Δευτέρα.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Καιρός: 3.000 κεραυνοί έπληξαν ολόκληρη την χώρα!

Καιρός Πάσχα 2019: Με κακοκαιρία το ψήσιμο του οβελία!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share