Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Μολδαβή μαστροπός απήγαγε και βασάνιζε ανήλικα κορίτσια!

Συνελήφθη στην πλατεία Αμερικής...

11 Απριλίου 2019 12:37
Σοκ: Μολδαβή μαστροπός απήγαγε και βασάνιζε ανήλικα κορίτσια!

Στην πλατεία Αμερικής συνελήφθη μια Μολδαβή μαστροπός η οποία απήγαγε και βασάνιζε ανήλικες... Να σας υπενθυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα ασέλγειας είναι αρκετά, ενώ μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε βγει στην επιφάνεια και το ροζ κύκλωμα που εξέδιδε φοιτήτριες!

Η 29χρονη καταζητούταν από τις Μολδαβικές Αρχές καθώς σε βάρος της είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της μέσω του Facebook και κατάφεραν να εντοπίσουν το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία στην Οδό Λεμεσού στην Πλατεία Αμερικής και τη συνέλαβαν και την οδήγησαν στη ΓΑΔΑ.

Αναμένεται να εκδοθεί στη Μολδαβία, όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικων κοριτσιών. Οι Μολδαβικές Αρχές ερευνούν ένα εκτεταμένο δίκτυο σωματεμπόρων που είχε αναπτυχθεί μέσω του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, ειδικές ιστοσελίδες προωθούσαν στην πορνεία ανήλικα κορίτσια τα οποία είχαν απαγάγει από απομακρυσμένες κοινότητες της Μολδαβίας. Οι Αρχές βρήκαν ότι η 29χρονη μαζί μ’ έναν συνομήλικο συνεργό της, είχαν απαγάγει μια 16χρονη κοπέλα την οποία κρατούσαν φυλακισμένη σε διαμέρισμα της πρωτεύουσας της Μολδαβίας, Κισινάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχαν βιάσει το παιδί, προκειμένου να το εξαναγκάσουν να δέχεται πελάτες και το βασάνιζαν επειδή αρνούνταν να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια με ηλικιωμένους. Ο συνεργός της συνελήφθη, ενώ η 29χρονη κατέφυγε στην Ελλάδα όπου εντοπίστηκε από την αστυνομία.

Μαρτυρία σοκ: Έτσι γλίτωσα από την οικογένεια μαστροπών!

Θύμα trafficking έπεσε μια νεαρή κοπέλα στη χώρα μας. Πίστεψε έναν άνδρα, που της υποσχέθηκε γάμο αλλά δυστυχώς αντ΄αυτού, την έβγαλε στο πεζοδρόμιο. Κατάφερε ν΄αποδράσει και να πει την ιστορία της.

«Με υποχρέωναν να πηγαίνω με δύο-τρεις άντρες καθημερινά. Κατάφερα και πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου, της ζήτησα βοήθεια και έτσι γλίτωσα. Θέλω να τιμωρηθούν, να τους βάλουν φυλακή...», λέει.

Η Κεράνκα, η 25 χρονη Βουλγάρα, η οποία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη από έναν 35χρονο συμπατριώτη της. Της έταζε ότι θα την κάνει βασίλισσα, τον πίστεψε και αυτός την... εξέδιδε και μάλιστα με τη βοήθεια της μητέρας του και της αδελφής του. Η κοπέλα σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της λίγα 24ωρα μετά την «απελευθέρωσή» της από το διαμέρισμα - κολαστήριο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η 25χρονη επέστρεψε σήμερα το πρωί στο υπόγειο διαμέρισμα, όπου διέμενε στην πλατεία Βάθης. Άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες της υπόθεσης.
«Μου είπε ψέματα ότι θα με παντρευτεί. Αντί γι΄ αυτό, μ΄ έβαλε σ΄ έναν οίκο ανοχής. Μου πήρε την ταυτότητα, το τηλέφωνο. Μαζί με τη μητέρα του και την αδελφή του με έκλεισαν σ΄έ να δωμάτιο. Όλοι με έδερναν. Μάλιστα ήθελε να με πάει και στη Γερμανία», λέει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share