Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τέξας: Κίνδυνος θανατικής ποινής σε όσες γυναίκες κάνουν έκτρωση!

Αντιμέτωπες με το νόμο!

11 Απριλίου 2019 11:21
Τέξας: Κίνδυνος θανατικής ποινής σε όσες γυναίκες κάνουν έκτρωση!

Οι γυναίκες που επιλέγουν να κάνουν έκτρωση στο Τέξας μπορεί σύντομα να βρίσκονται αντιμέτωπες με τη θανατική ποινή για αυτήν τους την πράξη, αν εγκριθεί το σχέδιο νόμου που κατέθεσε τον Γενάρη ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Τόνι Τίντερχολτ.

Το νομοσχέδιο με τίτλο «Νομοθετική πράξη για την κατάργηση της άμβλωσης στο Τέξας» έχει ως στόχο την «προστασία των δικαιωμάτων των αγέννητων παιδιών», σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικανό πολιτικό.

Στην πρώτη συνεδρίαση για τη συζήτηση του νομοσχεδίου νομοσχέδιο, 500 άτομα κατέθεσαν υπέρ του και 54 κατά, σύμφωνα με την Washington Post.

O Τίντερχολτ είχε υποβάλει προς έγκριση ένα αντίστοιχο νομοσχέδιο το 2017 αλλά είχε αποτύχει. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, εκείνο το διάστημα ο πολιτικός λάμβανε τόσες απειλές για τη ζωή του που οι τοπικές Αρχές αναγκάστηκαν να τον θέσουν υπό αστυνομική προστασία.

Αν εγκριθεί το εν λόγω νομοσχέδιο, οι γυναίκες που θα προχωρούν σε άμβλωση σε οποιοδήποτε στάδιο της κύησης εντός της πολιτείας θα διώκονται για ανθρωποκτονία, αδίκημα που επισύρει την θανατική ποινή.

«Νομίζω ότι πρέπει να θυμόμαστε ότι, εάν ένας μεθυσμένος οδηγός σκοτώσει μια έγκυο γυναίκα, διώκεται για δύο ανθρωποκτονίες. Όπως καταλαβαίνετε, το νομοσχέδιο δεν στρέφεται συγκεκριμένα κατά των γυναικών αλλά όλων όσων προβαίνουν στην αφαίρεση της ζωής ενός παιδιού» εξηγεί ο Τίντερχολτ που έχει πολλούς υποστηρικτές στη συντηρητική πολιτεία.
Η ημερομηνία για την ψήφιση του νομοσχεδίου από τη βουλή του Τέξας δεν έχει ακόμα οριστεί.

Τέξας: Ζούσε σε σπίτι με 45 κροταλίες χωρίς να το ξέρει!

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στο Τέξας όταν διαπίστωσε πως συζούσε με δεκάδες φίδια χωρίς να το ξέρει.

Η τρομακτική αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν εξαιτίας των δυνατών ανέμων διακόπηκε το σήμα της καλωδιακής τηλεόρασης και ο ίδιος σύρθηκε στο έδαφος κάτω από το σπίτι του προκειμένου να δει τι συμβαίνει. Τότε αντίκρισε ένα-δυο φίδια και αμέσως κάλεσε την υπηρεσία απομάκρυνσης φιδιών.

Έκπληκτοι οι εργαζόμενοι εντόπισαν στα θεμέλια του σπιτιού 45 κροταλίες και τους τράβηξαν έξω χρησιμοποιώντας μακριά κοντάρια.

«Τα φίδια θα αρχίσουν να πετάγονται κάτω από τα σπίτια του Τέξας όσο ο καιρός θερμαίνεται», δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας απομάκρυνσης φιδιών, Νέιθαν Χόκινς.

«Θα αρχίσουν να εμφανίζονται, προσπαθώντας να βρουν φαγητό. Και τότε πρόκειται να ξεκινήσουν την αναπαραγωγή» εξήγησε ο Χόκινς και πρόσθεσε ότι η εταιρεία του απομακρύνει περίπου 2.000 φίδια από σπίτια κάθε χρόνο. «Οι περισσότεροι άνθρωποι δαγκώνονται από τα φίδια όταν προσπαθούν να τα βλάψουν ή να τα παρενοχλήσουν» τόνισε.

Να σας θυμίσουμε μια είδηση που σοκάρει, όταν ένα ένας πύθωνας δαγκώνει το πόδι μιας γυναίκας την ώρα που κοιμάται.

Σύμφωνα με τις κρατικές Αρχές περίπου 7.000 άνθρωποι δαγκώνονται από δηλητηριώδη φίδια κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά πολύ λίγα από τα δαγκώματα αυτά είναι θανατηφόρα. Κατά μέσο όρο ένας ή δύο άνθρωποι πεθαίνουν στο Τέξας κάθε χρόνο από δάγκωμα φιδιού.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Καιρός: 3.000 κεραυνοί έπληξαν ολόκληρη την χώρα!

Καιρός Πάσχα 2019: Με κακοκαιρία το ψήσιμο του οβελία!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share