Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη τραγωδία: 20χρονοι έσπρωξαν περαστικό από γέφυρα για να τραβήξουν χιουμοριστικό βίντεο στα social media!

Απλά τραγικό!

11 Απριλίου 2019 09:16
Απίστευτη τραγωδία: 20χρονοι έσπρωξαν περαστικό από γέφυρα για να τραβήξουν χιουμοριστικό βίντεο στα social media!

Μία τραγωδία άνευ προηγουμένου συγκλονίζει την ουκρανική πόλη Ντνίπρο, καθώς ένας άτυχος 48χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στα παγωμένα νερά του ομώνυμου ποταμού, όταν δύο νεαροί άντρες τον έσπρωξαν από τα κάγκελα γέφυρας.

Σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, οι δύο 20χρονοι δράστες άρχισαν αρχικά να παρενοχλούν λεκτικά τον άτυχο άντρα, ενώ λίγο αργότερα άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές, ωθώντας τον προς την άκρη της γέφυρας όπου βρίσκονταν.

Παρά τις ικεσίες και τις φωνές του θύματος, οι δύο άντρες συνέχισαν απτόητοι την επίθεση στον 48χρονο, μέχρι τη στιγμή που τον ανάγκασαν με την βία να αφήσει τα χέρια του από τα κιγκλιδώματα και να πέσει στα νερά του ποταμού από ύψος σχεδόν 10 μέτρων

Ο άντρας, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, κατάφερε να επιβιώσει από την πτώση, όμως λόγω της θερμοκρασίας του νερού αλλά και του γεγονότος ότι τα ρούχα του τον δυσκόλευαν να φτάσει μέχρι την ακτή, βρήκε τραγικό θάνατο, με τη σορό του να ανασύρεται λίγο αργότερα από τις αρχές.

Μάλιστα, οι δύο θρασύτατοι νεαροί μαγνητοσκοπούσαν τη δράση τους, καθ' όλη τη διάρκεια, καθώς όπως υποστήριξαν αργότερα στους αστυνομικούς, «όλα έγιναν με σκοπό να τραβήξουν ένα αστείο βίντεο για να το ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Τελικά, οι δύο νεαροί συνελήφθησαν από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, ενώ πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, γεγονός που μπορεί να επιφέρει και την ισόβια καταδίκη τους.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk

Απίστευτη τραγωδία στον Έβρο: Βρέθηκε νεκρός 22χρονος φοιτητής!

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στον Έβρο, όπου ένας 22χρονος πολιτικός πρόσφυγας και φοιτητήςαπό την Τουρκία βρέθηκε νεκρός!

Ο φοιτητής το όνομα του οποίου είναι Μαχίρ Μετέ Κουλ έχει πέσει στα νερά του ποταμού στις 24 Μαρτίου, όταν αναποδογύρισε η βάρκα που τον μετέφερε μαζί με άλλους πρόσφυγες.

Διώξεις από το καθεστώς Ερντογάν

Ο Κουλ ήταν φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Beykent της Κωνσταντινούπολης και προσπάθησε να εγκαταλείψει την Τουρκίακαθώς είχε υποστεί διώξεις.

Είχε περάσει 10 μήνες στη φυλακή με κατηγορίες για τρομοκρατία λόγω της συμμετοχής του σε διαμαρτυρίες που διεξήχθησαν από την ομάδα Επαναστατική Νεολαίας στα Λύκεια.

Οι ελληνικές αρχές δεν ήταν αισιόδοξες για την εξέλιξη των ερευνών και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share