Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Η Ελένη Φιλίνη έπεσε θύμα του δραπέτη τραγουδιστή! (Video)

Πολλά τα θύματα του δραπέτη τραγουδιστή!

10 Απριλίου 2019 22:00
Απίστευτο! Η Ελένη Φιλίνη έπεσε θύμα του δραπέτη τραγουδιστή! (Video)

Θύμα του δραπέτη τραγουδιστή έπεσε η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη! Δεν σταματάνε να φεύγουν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για την υπόθεση!

Η Ελένη Φιλίνη έπεσε και εκείνη θύμα του δραπέτη τραγουδιστή, ο οποίος επέστρεψε και πάλι στις φυλακές.

Τι είπε η ηθοποιός;

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha Tv αποκαλύπτoντας: «Έπαιρνε τηλέφωνο μια κοπέλα και έλεγε πως είναι η Φιλίνη και ο ανιψιός της κάτι έπαθε και δώσε μας σε παρακαλώ 50 ευρώ, ας πούμε. Δεν έπαιρνε φίλους αλλά γνωστούς. Τα ποσά που ζήταγε ήταν μικρά. Τον λυπόσουν. Ήταν με τις χειροπέδες ζήταγε συγνώμη και οι αστυνομικοί έλεγαν να του δώσω μία ευκαιρία», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φιλίνη.

Δείτε το βίντεο από το youweekly.gr:

«Δεν εξαπάτησα κανέναν!» - Απίστευτο το ξέσπασμα του δραπέτη τραγουδιστή! (Video)

Ο τραγουδιστής δραπέτης που από το 2002 έκανε διεθνή καριέρα ισχυρίζεται ότι «Δεν εξαπάτησα κανέναν!» ακόμα και αν γύρισε στην φυλακή!

Ο δραπέτης τραγουδιστής ξέσπασε από τις φυλακές στις οποίες επέστρεψε, λέγοντας πως δεν έχει εξαπατήσει κανέναν!

Τι ανέφερε μέσω της δικηγόρου του.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR παρουσίασε δηλώσεις του δραπέτη τραγουδιστή, μέσω της δικηγόρου του: «Λυτρώθηκα με τη σύλληψή μου γιατί ήθελα να τελειώσει η υπόθεση. Επιστρέφω μετά από 17 χρόνια στην ίδια φυλακή. Απορώ με αυτούς που υποστηρίζουν ότι εξαπάτησα. Γιατί δεν πήγαν στην Αστυνομία να με καταγγείλουν; Δεν κρύφτηκα ποτέ. Αντιθέτως βοήθησα με τον τρόπο μου αρκετό κόσμο».

Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος επέστρεψε στις φυλακές Αλικαρνασσού, από τις οποίες είχε αποδράσει πριν από 17 χρόνια!

Δείτε το βίντεο από το youweekly.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share