Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Δεν εξαπάτησα κανέναν!» - Απίστευτο το ξέσπασμα του δραπέτη τραγουδιστή! (Video)

Επέστρεψε στη φυλακή!

10 Απριλίου 2019 20:50
«Δεν εξαπάτησα κανέναν!» - Απίστευτο το ξέσπασμα του δραπέτη τραγουδιστή! (Video)

Ο τραγουδιστής δραπέτης που από το 2002 έκανε διεθνή καριέρα ισχυρίζεται ότι «Δεν εξαπάτησα κανέναν!» ακόμα και αν γύρισε στην φυλακή!

Ο δραπέτης τραγουδιστής ξέσπασε από τις φυλακές στις οποίες επέστρεψε, λέγοντας πως δεν έχει εξαπατήσει κανέναν!

Τι ανέφερε μέσω της δικηγόρου του.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR παρουσίασε δηλώσεις του δραπέτη τραγουδιστή, μέσω της δικηγόρου του: «Λυτρώθηκα με τη σύλληψή μου γιατί ήθελα να τελειώσει η υπόθεση. Επιστρέφω μετά από 17 χρόνια στην ίδια φυλακή. Απορώ με αυτούς που υποστηρίζουν ότι εξαπάτησα. Γιατί δεν πήγαν στην Αστυνομία να με καταγγείλουν; Δεν κρύφτηκα ποτέ. Αντιθέτως βοήθησα με τον τρόπο μου αρκετό κόσμο».

Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος επέστρεψε στις φυλακές Αλικαρνασσού, από τις οποίες είχε αποδράσει πριν από 17 χρόνια!

Δείτε το βίντεο από το youweekly.gr:

Ο δραπέτης-τραγουδιστής έλεγε και τα Ταρώ για 100 ευρώ!

Η Μπέσυ Αργυράκη μίλησε για τον δραπέτη – τραγουδιστή, ο οποίος είχε πλησιάσει αναρίθμητους ανθρώπους της showbiz και τους είχε πείσει όλους ή σχεδόν όλους.

Μου είχε πάρει συνέντευξη. Έκανε πολύ εύστοχες ερωτήσεις, του έλεγα "το ‘χεις!" Αυτό επιστημονικά λέγεται παραλήρημα μεγαλείου και χρίζει ψυχολογικής στήριξης. Έχει θέμα, δεν τα κάνει αυτά για να τα κάνει. Δεν το λέω για να τον καλύψω. Αυτό το πράγμα δεν μπορούσε να τον κρατήσει μέσα. Έπρεπε να βγει και να ζήσει τη ζωή που δεν θα μπορούσε ποτέ να ζήσει στον πραγματικό κόσμο. Αλλά, βέβαια, στην Ελλάδα, ξέρουμε πολύ καλά, ότι... ό,τι δηλώσεις, είσαι» είπε η τραγουδίστρια.

Ένας άλλος καλεσμένος στο στούντιο της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Σφακιανάκης. «Μου παρουσιάστηκε ως γιος εφοπλιστή και μου ζήτησε να συνεργαστούμε. Με κάλεσε στο γραφείο του, το οποίο ήταν σ' ένα σπίτι. Άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Θέλω να ετοιμάσουμε μία εκπομπή μου είπε σε στυλ Μενεγάκη. Θα αναλάβει τη μαγειρική μία γνωστή μαγείρισσα (σ.σ.: η θανούσα κόρη της Βέφας Αλεξιάδου) και μία γυμνάστρια (η Ίνα Λαζοπούλου), πρόσθεσε. Έστησα όλο το τιμ, δημοσιογράφους, φροντιστές, μακιγιέζ, τους πάντες και είπαμε πάμε να κάνουμε τα γυρίσματα της εκπομπής. Πήγαμε σε ένα κλαμπ των Νοτίων Προαστίων για να γυρίσουμε το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής. Τότε λοιπόν, όταν συναντηθήκαμε, μου είπε, επειδή ξέχασα το πορτοφόλι στο γραφείο, έχεις να βάλεις για το ταξί κι αν χρειαστούμε και κανένα καφέ; Κάνουμε το γύρισμα, τελειώνει και μου σκάει το μυστικό μετά και μου λέει ότι "λέω και τα ταρώ και παίρνω 100 ευρώ! Θες να στα πω;»

Ο δημοσιογράφος είπε στη συνέχεια και πώς τον κατάλαβε: «Έκανε το λάθος και με τάγκαρε στο facebook σε μια φωτογραφία που ήμασταν όλοι μαζί από το γύρισμα. Όταν γύρισα σπίτι, είδα τα μηνύματά μου. Ένας φίλος μου έστειλε μήνυμα και μου λέει «τι δουλειά έχεις μ’ αυτόν; Είναι δράκος» κι έτσι κατάλαβα περί τίνος πρόκειται κι έφυγα...»

Ο 45χρονος τραγουδιστής - δημοσιογράφος – παρουσιαστήςδηλώνει μέσω της συνηγόρου του που μίλησε στο protothema.gr σότι «είμαι σε ώριμη ηλικία για να τα τακτοποιήσω τις νομικές που εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share