Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λευκωσία: 35χρονος βρίσκεται στο κελί με την κατηγορία για παιδική πορνογραφία!

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας!

10 Απριλίου 2019 17:39
Λευκωσία: 35χρονος βρίσκεται στο κελί με την κατηγορία για παιδική πορνογραφία!

Στη Λευκωσία της Κύπρου συνελήφθη 35χρονος με την κατηγορία για παιδική πορνογραφία!

Το Δικαστήριο, το οποίο συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών λόγω της φύσεως της υπόθεσης, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα 4ημερης κράτησής του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η διερεύνηση της νέας υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορίες που λήφθηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι μέσω συγκεκριμένης ηλεκτρονικής διεύθυνσης, είχε κατέβει παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από αποκάλυψη τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και έκδοση σχετικού εντάλματος, διενεργήθηκε την περασμένη Κυριακή 7 Απριλίου, έρευνα στην οικία του 35χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένας σκληρός δίσκος.

Κέρκυρα: Προφυλακιστέος ο παλαίμαχος πολίστας για παιδική πορνογραφία!

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο παλαίμαχος πολίστας, καθώς συνελήφθη από τις Αρχές στην Κέρκυρα, εν ώρα υπηρεσίας, μιας και είναι δημόσιος υπάλληλος, με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο 39χρονος πρώην αθλητής, συνομιλούσε με 13χρονη Αμερικανή και είχε καταφέρει να αποσπάσει βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της. Την εκβίαζε ότι θα στείλει τα βίντεο σε άλλους χρήστες και τελικά τα έστειλε σε συγγενικά της πρόσωπα.

Οι γονείς της απευθύνθηκαν στην αστυνομία και οι αμερικανικές Αρχές με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις αρμόδιες ελληνικές κι έτσι τον έπιασαν στα… πράσα.

Κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό με παιδική πορνογραφία, καθώς και πολλά βίντεο από σεξουαλική παιδική κακοποίηση. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν και τα «ίχνη» των συνομιλιών του με την 13χρονη.

Οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν, λένε ότι είχε ένα ατύχημα τον άλλαξε: «Έπεσα από τα σύννεφα, είχε αλλάξει η συμπεριφορά του έπειτα από ένα τροχαίο που είχε και είχε πέσει σε κώμα για ένα μήνα. Όταν επανήλθε δεν ήταν ποτέ ο ίδιος, τον είχε επηρεάσει» λέει φίλος του και πρώην συναθλητής του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share