Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι ισχυρίστηκε μετά τη σύλληψή του ο δραπέτης τραγουδιστής; (Video)

Η υπόθεσή του έχει σοκάρει τους πάντες!

9 Απριλίου 2019 22:10
Τι ισχυρίστηκε μετά τη σύλληψή του ο δραπέτης τραγουδιστής; (Video)

Ο δραπέτης τραγουδιστής, μετά τη σύλληψή του από τις αρχές, απολογήθηκε για την πράξη του.

Τι ισχυρίστηκε μέσω της δικηγόρου του;

«Ήμουν πολύ νέος τότε. Περνούσα πολύ άσχημα στη φυλακή. Δεν άλλαξα τα στοιχεία μου απλά έκανα καλλιτεχνικό το επώνυμο μου. Δεν έκανα ποτέ κακό ζητώ την επιείκεια της δικαιοσύνης», ανέφερε μέσω της δικηγόρου του.

Η συνήγορος του τραγουδιστή πρόσθεσε στον Alpha: «Αισθάνεται λυτρωμένος γιατί πλέον θέλει αυτή τη σκοτεινή πλευρά της ζωής του, την οποία όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσε να την κρατήσει κρυφή και θέλει να την ρυθμίσει και να την τακτοποιήσει και να αφήσει αυτές τις μνήμες στο παρελθόν και να προχωρήσει τη ζωή του».

Δείτε το βίντεο του youweekly.gr

Καταγγελία σοκ: ''O δραπέτης παρουσιάστηκε ως γιος εφοπλιστή και μου πρότεινε να συμμετέχω στην εκπομπή του!''

Δραπέτευσε από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002 και έκτοτε έκανε… ζώαρα...

Ούτε κρύφθηκε, ούτε καλύφθηκε. Άλλαξε το όνομά του από Κωνσταντίνος Γυαλούρης στο καλλιτεχνικό Κώστας Δαναός, το γύρισε στο τραγούδι και στη δημοσιογραφία, έγινε παρουσιαστής και για 17 χρόνια απολάμβανε τα λούσα. Αυτός είναι ο τραγουδιστής φίρμα που δραπέτευσε από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002!
Στη φυλακή μπήκε για απάτη, απέδρασε και συνέχισε να… είναι απατεώνας τραγουδιστής, ενώ κατάφερε να δημοσιογραφεί σε μεγάλα μαγαζιά. Ο 45χρονος Γυαλούρης ήταν μάλιστα κουμπάρος του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Η ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από έναν συνήθη έλεγχο για την εξακρίβωση στοιχείων ενός 45χρονου στο κέντρο της Αθήνας ανακάλυψε ότι επρόκειτο για έναν σχετικά δημοφιλή τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο που ήταν ωστόσο καταζητούμενος από την περίοδο 2002 – 2003 όταν κι είχε αποδράσει από τη συγκεκριμένη φυλακή της Κρήτης, όπου κατηγορείτο για υπόθεση απάτης.

Μάλιστα, ο εν λόγω καλλιτέχνης είχε τραγουδήσει στο πλευρό μεγάλων ονομάτων της νύχτας. Του αξίζουν συγχαρητήρια... Να σας θυμήσουμε οτι στην Κρήτη: Προφυλακίστηκε 35χρονος Βούλγαρος που εξέδιδε την αρραβωνιαστικιά του!

Φυσικά ο εν λόγω καλλιτέχνης όχι μόνο δήλωνε τραγουδιστης, ηθοποιός και παρουσιαστής αλλά και... γιος εφοπλιστή! Μια νέα καταγελλία ήρθε πριν από λίγο στο φως με έναν μάρτυρα να λέει χαρακτηριστικά: ''O δραπέτης μου παρουσιάστηκε ως γιος εφοπλιστή και μου πρότρεινε να συμμετέχω στην εκπομπή του!'' Aπ' ότι φαίνεται από την μαρτυρία αυτή ο ''Κώστας Δαναός'' είχε βλέψεις εκτός των άλλων να κάνει καινούργια εκπομπή και έψαχνε προσωπικό...

Δείτε αναλυτικά την καταγγελία στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο AthensMagazine.gr

Αυτός είναι ο τραγουδιστής φίρμα που δραπέτευσε από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002!

Καριέρα έκανε στην τηλεόραση και στο πεντάγραμμο δραπέτης από το 2002!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share