Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βασίλης Λυριτζής: Η ανακοίνωση της οικογένειας μετά την κηδεία!

Τι συνέβη;

9 Απριλίου 2019 15:07
Βασίλης Λυριτζής: Η ανακοίνωση της οικογένειας μετά την κηδεία!

Μια νέα ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του Βασίλη Λυριτζή, λίγο μετά την κηδεία του δημοσιογράφου!

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Απριλίου, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους αλλά και όσους τον γνώρισαν μέσα από τις εκπομπές και τα κείμενά του.

Η οικογένεια του, θέλησε με επίσημη ανακοίνωση να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν αναφέροντας:
"Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που με την παρουσία, τη σκέψη, τη σιωπή και τα λόγια σας τιμήσατε τον Βασίλη. Η αγάπη και η στήριξη που εισπράξαμε σ’ αυτήν την πολύ δύσκολη για εμάς στιγμή, νιώσαμε ότι ήταν το επιστέγασμα της βαθιάς εκτίμησης και της ουσιαστικής σχέσης που είχατε «χτίσει» μέσα από την δημοσιογραφική και προσωπική του διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια. Η οικογένεια του Βασίλη Λυριτζή Ελένη, Μαριλένα, Δημήτρης"

Βασίλης Λυριτζής: Το τελευταίο πράγμα που ζήτησε από την γυναίκα του πριν "φύγει"...

Ο Βασίλης Λυριτζής «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Απριλίου μόλις στα 62 του, χτυπημένος από τον καρκίνο, στο δωμάτιο 2662, στον έκτο όροφο, στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», ύστερα από έναν περίπου μήνα νοσηλείας.

Σε αφιέρωμα του περιοδικού People για τον δημοσιογράφο, μαθαίνουμε για την αντίδρασή του όταν έμαθε πως έχει καρκίνο, τα μηνύματα που λάμβανε, αλλά και την τελευταία του επιθυμία, την οποία εξομολογήθηκε στη σύζυγό του, Ελένη.

Όπως γράφει λοιπόν το περιοδικό, ο Βασίλης Λυριζτής όταν έμαθε για τον καρκίνο –κάπου στα τέλη Νοέμβρη–, συνέχισε να κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο του Real. Αποχώρησε αξιοπρεπώς, όταν σχεδόν είχε αλλοιωθεί η φωνή του. «Τι γίνεται, ρε σύντροφε, με τον βήχα και τη φωνή; Είσαι καλύτερα;» του έστελναν μηνύματα οι συνάδελφοι στο ραδιόφωνο, με τον ίδιο να απαντά: «Με ταλαιπωρεί ο παλιόβηχας, θα επανέλθω».

Αυτό που τον ταλαιπωρούσε περισσότερο ήταν ο επιθετικός καρκίνος και οι νέες εστίες που είχε προλάβει να κάνει. Λίγοι γνώριζαν στην πιάτσα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του. Δεν ήθελε ο ίδιος να πάρει έκταση. Όσο κι αν το πάλεψε γενναία αυτούς τους τρεις μήνες, φαίνεται πως κάπου βαθιά μέσα του ήξερε ότι θα νικηθεί.

«Όταν φύγω, αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στη Φλόγα (σ.σ. Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες)» ήταν η τελευταία του επιθυμία, εξομολογημένη στη σύζυγό του, Ελένη. Έτσι και έγινε…

Βασίλης Λυριτζής: Τραγική φιγούρα η γυναίκα του! Υποβασταζόμενη στο τελευταίο αντίο!
Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε η κηδεία του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή, ο οποίος έφυγε από την ζωή.

Τραγική φιγούρα, η γυναίκα του η οποία είπε το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της υποβασταζόμενη.

Ο θάνατος του Βασίλη Λυριτζή συγκλόνισε τον δημοσιογραφικό κόσμο! Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες το μεσημέρι του είπαν το τελευταίο αντίο στο Α'Νεκτροταφείο.

Η γυναίκα του, Έλενα Αντωνιάδου, τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία, υποβασταζόμενη και η εικόνα της ραγίζει καρδιές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share