Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Γάζωσαν οικογένεια γιατί τους μπέρδεψαν με ληστές!

Απίστευτο...

8 Απριλίου 2019 23:08
Αδιανόητο: Γάζωσαν οικογένεια γιατί τους μπέρδεψαν με ληστές!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Βραζιλία με θύμα έναν πατέρα, ο οποίος σκοτώθηκε από λάθος.

Συγκεκριμένα, Βραζιλιάνοι στρατιωτικοί άνοιξαν πυρ εναντίον μιας οικογένειας στο Ρίο ντε Ζανέιρο, πυροβολώντας το αυτοκίνητό τους με περισσότερες από 80 σφαίρες και σκοτώνοντας τον οδηγό, όπως μετέδωσαν σήμερα βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Στο περιστατικό, που εκτυλίχθηκε στη Γκουανταλούπε, τραυματίστηκαν επίσης δύο άνθρωποι, μεταξύ αυτών ένας πεζός.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο στρατός, οι στρατιωτικοί περιπολούσαν την περιοχή, η οποία βρίσκεται κοντά σε μια στρατιωτική ζώνη, ενώ ανέλαβαν δράση μετά από καταγγελία για ένοπλη ληστεία, μπερδεύοντας το όχημα των ληστών με της άτυχης οικογένειας.

Φρικιαστικό έγκλημα: 18χρονη σκότωσε τον αδερφό της και μετά τον έφαγε!

«Όλα δείχνουν ότι οι στρατιωτικοί μπέρδεψαν το όχημα με το αυτοκίνητο διαφυγής ληστών» επιβεβαίωσε στο TV Globo ο Λεονάρδο Σαλγάδο, ο διοικητής που έχει αναλάβει την υπόθεση, συμπληρώνοντας:

«Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν βρέθηκε κανένα όπλο. Ήταν μια κανονική οικογένεια, καλοί άνθρωποι, που έπεσαν θύματα των στρατιωτικών».

Αδιανόητο στη Βραζιλία: Έκλεψαν on air παρουσιαστές και καλεσμένους σε ραδιοφωνική εκπομπή!

Παρουσιαστές και οι καλεσμένοι σε ραδιοφωνικό talk show στη Βραζιλία ,δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν να μπαίνουν στο στούντιο τουλάχιστον πέντε άτομα για να τους ληστέψουν!

Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που οι ένοπλοι εισβάλλουν στο ραδιοφωνικό στούντιο με όσους ήταν μέσα σε αυτό να μένουν εμβρόντητοι.

Η ληστεία μεταδόθηκε, μάλιστα, ζωντανά μέσω Facebook καθώς οι ληστές δεν αντιλήφθηκαν το κινητό τηλέφωνο μέσα από το οποίο γινόταν η live μετάδοση.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής ακούγεται να ζητά από τους ληστές να παραμείνουν ήρεμοι για να αποφύγει τα χειρότερα! Οι ληστές πήραν από όσους βρίσκονταν μέσα στο στούντιο αλλά και από άλλους εργαζομένους στον ραδιοφωνικό σταθμό κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα και πορτοφόλια.

Να σας θυμίσουμε άλλο ένα βίντεο με το Σοκ στο Λος Άντζελες: H στιγμή της δολοφονίας του ράπερ!

Όπως αποκάλυψε, τέλος, ο ιδιοκτήτης του σταθμού, οι ληστές μπήκαν στο κτήριο όταν τους άνοιξε ο ίδιος την πόρτα επειδή πίστεψε ότι έφερναν φαγητό σε κάποιον εργαζόμενο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share