Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

400 Κιλά ακατάλληλης φέτας δέσμευσαν στον Πειραιά!

Είναι εντατικοί οι έλεγχοι!

8 Απριλίου 2019 11:58
400 Κιλά ακατάλληλης φέτας δέσμευσαν στον Πειραιά!

Οι έλεγχοι το τελευταίο καιρό για τα τρόφιμα είναι εντατικοί και αυτήν την φορά οι αρχές δέσμευσαν πάνω από 400 κιλά ακατάλληλης φέτας στον Πειραιά!

Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε ψυκτική αποθήκη του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και δέσμευσαν 24 δοχεία με τυρί φέτα ΠΟΠ, συνολικού βάρους 408 κιλών, λόγω απουσίας του κωδικού αριθμού κτηνιατρικής έγκρισης, του τόπου προέλευσης, της εμπορικής επωνυμίας της επιχείρησης, της απουσίας αναγραφής της υγρασίας-λίπους και των ιδιαίτερων συνθηκών αποθήκευσης του προϊόντος.

Να σας θυμίσουμε: 4 κλιμάκια του ΕΦΕΤ στην αγορά στου Ρέντη!

Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Αποκάλυψε αυτό που όλοι φοβόμασταν για το πλέον αγαπημένο τρόφιμο!

Πειραιάς: Δέσμευσαν 5,8 τόνους τυριών σε αποθήκη!

Τυριά βάρους 5.806 κιλών δέσμευσαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στο πλαίσιο των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Να σας θυμήσουμε ότι πριν απο λίγο καιρό Πάνω από 1 τόνο ακατάλληλων προϊόντων δέσμευσαν στον Πειραιά!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια υγειονομικού κτηνιατρικό ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε ψυκτική αποθήκη του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και δέσμευσαν 515 χαρτοκιβώτια με τυροκομικά προϊόντα (κεφαλογραβιέρα και παραδοσιακό τυρί Ηπείρου), λόγω απουσίας του κωδικού αριθμού κτηνιατρικής έγκρισης και της ημερομηνίας ελάχιστης διατηρησιμότητας στις ατομικές συσκευασίες των προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share