Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βασίλης Λυριτζής: Απίστευτη αποκάλυψη για τον καρκίνο που τον χτύπησε!

Ανατριχιαστικό!

8 Απριλίου 2019 11:07
Βασίλης Λυριτζής: Απίστευτη αποκάλυψη για τον καρκίνο που τον χτύπησε!

Βασίλης Λυριτζής: Πότε έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο – «Με ταλαιπωρεί ο παλιόβηχας» έλεγε λίγο πριν!

Ο Βασίλης Λυριτζής «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Απριλίου, νικημένος από τον καρκίνο. Η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ήταν σύντομη ωστόσο, το ήθος του και η δουλεία του ήταν τα στοιχεία που το έκαναν να ξεχωρίζει. Bασίλης Λυριτζής: To απίστευτο πράγμα που ζήτησε από τη γυναίκα του λίγο πριν πεθάνει...

«Όταν φύγω, αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στη Φλόγα (σ.σ. Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες)» ήταν η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Λυριτζή, σύμφωνα με το περιοδικό People, όπως και έγινε.

Ο Βασίλης Λυριτζής έμαθε για τον καρκίνο, περίπου στα τέλη Νοεμβρίου, και συνέχισε να κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο του Real. Ο δημοσιογράφος αποχώρησε όταν είχε σχεδόν αλλοιωθεί η φωνή του.

«Τι γίνεται, ρε σύντροφε, με τον βήχα και τη φωνή; Είσαι καλύτερα;» του έστελναν μηνύματα οι συνάδελφοι στο ραδιόφωνο και ο ίδιος απαντούσε: «Με ταλαιπωρεί ο παλιόβηχας, θα επανέλθω».

Τελικά, ο Βασίλης Λυριτζής έδωσε μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο και «έφυγε» από τη ζωή τη δεύτερη ημέρα του Απριλίου.

Bασίλης Λυριτζής: To απίστευτο πράγμα που ζήτησε από τη γυναίκα του λίγο πριν πεθάνει...

Ποιο ήταν το τελευταίο πράγμα που ζήτησε ο Βασίλης Λυριτζής από την γυναίκα του πριν... φύγει;

Ο Βασίλης Λυριτζής «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Απριλίου μόλις στα 62 του, χτυπημένος από τον καρκίνο, στο δωμάτιο 2662, στον έκτο όροφο, στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», ύστερα από έναν περίπου μήνα νοσηλείας.

Βασίλης Λυριτζής: Ράκος η γυναίκα του δημοσιογράφου!
Σε αφιέρωμα του περιοδικού People για τον δημοσιογράφο, μαθαίνουμε για την αντίδρασή του όταν έμαθε πως έχει καρκίνο, τα μηνύματα που λάμβανε, αλλά και την τελευταία του επιθυμία, την οποία εξομολογήθηκε στη σύζυγό του, Ελένη. Βασίλης Λυριτζής: Σε τραγική κατάσταση ο Δημήτρης Οικονόμου!

Όπως γράφει λοιπόν το περιοδικό, ο Βασίλης Λυριζτής όταν έμαθε για τον καρκίνο –κάπου στα τέλη Νοέμβρη–, συνέχισε να κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο του Real. Αποχώρησε αξιοπρεπώς, όταν σχεδόν είχε αλλοιωθεί η φωνή του. «Τι γίνεται, ρε σύντροφε, με τον βήχα και τη φωνή; Είσαι καλύτερα;» του έστελναν μηνύματα οι συνάδελφοι στο ραδιόφωνο, με τον ίδιο να απαντά: «Με ταλαιπωρεί ο παλιόβηχας, θα επανέλθω».

Αυτό που τον ταλαιπωρούσε περισσότερο ήταν ο επιθετικός καρκίνος και οι νέες εστίες που είχε προλάβει να κάνει. Λίγοι γνώριζαν στην πιάτσα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του. Δεν ήθελε ο ίδιος να πάρει έκταση. Όσο κι αν το πάλεψε γενναία αυτούς τους τρεις μήνες, φαίνεται πως κάπου βαθιά μέσα του ήξερε ότι θα νικηθεί. «Το βράδυ που πέθανε ο Βασίλης Λυριτζής... » - Ένα συγκλονιστικό κείμενο από τον κουμπάρο του δημοσιογράφου!

«Όταν φύγω, αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στη Φλόγα (σ.σ. Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες)» ήταν η τελευταία του επιθυμία, εξομολογημένη στη σύζυγό του, Ελένη. Έτσι και έγινε…

πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share