Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Παρίσι: Ισχυρή έκρηξη σε διαμέρισμα! (Φώτος και Βίντεο)

Δείτε τι συνέβη...

7 Απριλίου 2019 17:51
Παρίσι: Ισχυρή έκρηξη σε διαμέρισμα! (Φώτος και Βίντεο)

Το Παρίσι συγκλονίστηκε πριν από λίγο από μια έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών. Οι πυροσβέστες βρίσκονται επί του παρόντος στο συγκρότημα, στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού, και προσπαθούν να ελέγξουν την πυρκαγιά. Άγνωστο παραμένει εάν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

"Μια ώρα μετά το τροχαίο η Νταϊάνα πήγε....": Μάρτυρας ανατρέπει τα πάντα 22 χρόνια μετά!

Ένας μάρτυρας δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία με τη φωτιά και με τη λεζάντα: «Βίαιη πυρκαγιά στο 19ο στο Παρίσι σε ένα κτίριο κατοικιών. Έκρηξη ακούγεται αμέσως. Πυροσβέστες επί τόπου». Η πυρκαγιά βρίσκεται περίπου 700 μέτρα από το σιδηροδρομικό σταθμό Rosa Parks.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Dailymail

Γαλλία: Εκκενώθηκε η Eurodisney - Εντολή στους τουρίστες να μείνουν στα ξενοδοχεία τους!

Την εκκένωση της Disneyland στο κέντρο του Παρισιού διέταξε το βράδυ του Σαββάτου η γαλλική αστυνομία, ενώ δόθηκε η εντολή στους τουρίστες να μείνουν στα ξενοδοχεία τους και να αποφύγουν για τις επόμενες ώρες την διέλευσή τους από την περιοχή. Αίγυπτος: Δώδεκα νεκροί απο έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών!
Το σενάριο της πιθανής τρομοκρατικής επίθεσης και ο φόβος που φαίνεται να έχει κυριαρχήσει στη γαλλική πρωτεύουσα, προκάλεσαν πανικό στο θεματικό χωριό, στη γαλλική πρωτεύουσα, με συνέπεια να εκτυλιχθούν σκηνές αλλοφροσύνης, με ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι και να ουρλιάζουν. Τελικά αποδείχθηκε ότι προκλήθηκε πρόβλημα σε κυλιόμενη σκάλα εντός των εγκαταστάσεων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ορισμένων ανθρώπων και τον πανικό που ακολούθησε, καθώς κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί.

Στο σημείο έσπευσαν πάνοπλοι αστυνομικοί, προκειμένου να οργανώσουν την εκκένωση και να διευθύνουν την κατάσταση, αλλά και να ελέγξουν τον χώρο για κάθε περίπτωση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share