Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίθανο: Ασφαλτόστρωσαν τον δρόμο μέχρι την πόρτα του υπουργού! (φωτογραφία ντοκουμέντο)

Αποκλειστικό!

7 Απριλίου 2019 13:20
Απίθανο: Ασφαλτόστρωσαν τον δρόμο μέχρι την πόρτα του υπουργού! (φωτογραφία ντοκουμέντο)

Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία - πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν δρόμο που δεν βγάζει πουθενά, όπως λέει στίχος του γνωστού λαϊκού τραγουδιού "Δρόμοι του πουθενά", που ερμηνεύει ο Γιώργος Μαργαρίτης, αλλά στο εξοχικό σπίτι του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομίας και ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη.

Εκεί στα Μέγαρα λοιπόν, έχει γίνει... talk of the town, που λένε το έργο που εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής για την κατασκευή δρόμου στη θέση Άνω Πευκενέας για τη διασύνδεση της επαρχιακής οδού Μαζιού -θέση Απογιούρισμα- με την επαρχιακή οδό Αλεποχωρίου -θέση Παπαγιαννέικα.

Ένα έργο με προϋπολογισμό 208.682,94 ευρώ που χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής.

Ο δρόμος αυτός έχει γίνει θέμα συζήτησης στα καφενεία και στις πλατείες των Μεγάρων όχι μόνο γιατί είναι ο μοναδικός που φτιάχτηκε την ώρα άλλοι κεντρικότεροι δρόμοι της πόλης παραμένουν γεμάτοι λακούβες,αλλά και γιατί μέρος του καταλήγει στο εξοχικό σπίτι του κ. Δραγασάκη. Στο σημείο να σας υπενθυμίσουμε τι είπε ο Γιάννης Δραγασάκης για την Α' κατοικία!

Φτιάχτηκε όπως λένε οι κακές οι γλώσσες, ύστερα από παρέμβαση του ίδιου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, που βαρέθηκε τον χωματόδρομο και ήθελε να πηγαίνει σπίτι του διασχίζοντας έναν ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

Είναι κρίμα βλέπετε να έχεις εξοχικό 137 τμ. σε οικόπεδο 6 στρεμμάτων και να κάνεις το αυτοκίνητο χάλια στη σκόνη για να φτάσεις εκεί!

Βέβαια η άσφαλτος φτάνει ακριβώς μέχρι την πόρτα του σπιτιού του κ. Δραγασάκη και δεν συνεχίζει μέχρι το τέλος του χωματόδρομου, όπου επίσης υπάρχει κάποια κατοικία, προφανώς επειδή ο ιδιοκτήτης της δεν είναι κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Γιάννης Δραγασάκης - Α΄ Κατοικία: Και τα δάνεια των εμπόρων στην ρύθμιση!

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή αναφέρθηκε στη ρύθμιση για την Α΄κατοικία και δήλωσε ότι θα μπουν και τα δάνεια των εμπόρων στην ρύθμιση!

Στα βασικά σημεία της νέας ρύθμισης για την προστασία της α΄ κατοικίας και κυρίως στον κοινωνικό χαρακτήρα της αναφέρθηκε αναλυτικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή. Στις 17:00 η τροπολογία θα μπει σε μια «ιν βίτρο» συζήτηση με την κλήση φορέων στο πλαίσιο μιας νέας συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share