Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Διαβατά: Όλη τη νύχτα κράτησε η επιχείρηση απομάκρυνσης!(βίντεο)

Δείτε το βίντεο...

7 Απριλίου 2019 12:28
Διαβατά: Όλη τη νύχτα κράτησε η επιχείρηση απομάκρυνσης!(βίντεο)

Ολη τη νύχτα συνεχιζόταν η επιχείρηση απομάκρυνσης των προσφύγων από τα Διαβατά, όπου είχαν συγκεντρωθεί από την Πέμπτη.

Πλέον, έχει σχεδόν διαλυθεί ο άτυπος καταυλισμός που είχε δημιουργηθεί στα Διαβατά, από πρόσφυγες που παρασύρθηκαν από ψευδείς φήμες και μηνύματα ότι θα ανοίξουν τα σύνορα. Ολη τη νύχτα αναχωρούσαν λεωφορεία που μετέφεραν πρόσφυγες πίσω στις δομές στις οποίες φιλοξενούνταν, σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Μηνύματα που παραπλάνησαν τους πρόσφυγες!

Μέχρι νωρίς το πρωί της Κυριακής, είχαν αναχωρήσει 874 άτομα από τον άτυπο καταυλισμό που είχε στηθεί έξω από το κέντρο φιλοξενίας στα Διαβατά. Εκεί πλέον έχουν μείνει ελάχιστες σκηνές, με περίπου 50 πρόσφυγες και μετανάστες, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Διαβατά: Δεν έχουν τελειωμό οι εντάσεις! Πετούν χημικά στους μετανάστες!

Φαίνεται πως η ηρεμία κράτησε μόνο για λίγο στα Διαβατά. Νωρίτερα, οι μετανάστες άρχισαν να αποχωρούν με πούλμαν και όλα έμοιαζαν να κυλούν ομαλά όμως... λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι, ξεκίνησε νέα ένταση μεταξύ προσφύγων και αστυνομικών.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, αυτή τη φορά βέβαια, στις συγκρούσεις ήταν κυρίως άνδρες μετανάστες, αφού ήδη πολλές από τις οικογένειες! Χαμός στα Διαβατά! Μάχες σώμα με σώμα και χρήση χημικών!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share