Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η απόλυτη φρίκη: 10 νεκρά μωρά από τα προϊόντα πασίγνωστης εταιρείας βρεφικών

Η επίσημη ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας για το μεγάλο λάθος!

7 Απριλίου 2019 09:53
Η απόλυτη φρίκη: 10 νεκρά μωρά από τα προϊόντα πασίγνωστης εταιρείας βρεφικών

10 νεκρά μωρά από τα προϊόντα πασίγνωστης εταιρείας βρεφικών! Έχει δημιουργηθεί σάλος!

Η Επιτροπή για την Ασφάλεια των Καταναλωτικών Προϊόντων ζητά από τους καταναλωτές να σταματήσουν να χρησιμοποιούν ένα ριλάξ της Fisher-Price.

Η Επιτροπή και η Fisher-Price, εξέδωσαν μια προειδοποιητική ανακοίνωση σχετικά με το προϊόν που φέρει την ονομασία Rock ‘n Play, αναφέροντας 10 θανάτους από το 2015.

Τα βρέφη, που ήταν 3 μηνών ή μεγαλύτερα, έχασαν τη ζωή τους ενώ ήταν ξαπλωμένα ανάσκελα και γύρισαν μπρούμυτα ή στα πλάγια καθώς δεν ήταν δεμένα στο ριλάξ, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ασφαλείας Καταναλωτικών Προϊόντων των ΗΠΑ.

Ο τελευταίος θάνατος αναφέρθηκε τον περασμένο μήνα, δήλωσε η Patty Davis, εκπρόσωπος της επιτροπής (CPSC).

Δεν είναι σαφές πότε έλαβαν χώρα οι άλλοι θάνατοι. Η Davis ανέφερε ότι η Επιτροπή διερευνά αυτή τη στιγμή το προϊόν και πως εάν αποδειχθεί ότι πρέπει να ανακληθεί, αυτό θα γίνει άμεσα.

Η Fisher-Price με ανακοίνωσή της προειδοποιεί τους καταναλωτές να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν όταν τα βρέφη μπορούν να μετακινηθούν και ενδεχομένως να πέσουν από το ριλάξ.

Η Fisher Price λέει πως «οι θάνατοι που έχουν αναφερθεί δείχνουν ότι κάποιοι πελάτες συνέχισαν να χρησιμοποιούν το προϊόν ενώ τα παιδιά ήταν πλέον σε ηλικία να μπορούν αν γυρίζουν και ενώ δεν χρησιμοποίησαν το σύστημα συγκράτησης με τον ιμάντα τριών σημείων».

Τραγωδία στη Ρόδο: Βρέθηκε πτώμα άντρα σε παραλία!

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο με το νέο θρίλερ που εξελίσσεται στη Ρόδο! Βρέθηκε πτώμα άντρα σε κεντρική παραλία!.

Πτώμα αγνώστου ανδρός, μέσης ηλικίας, ο οποίος φοράει μαύρο παντελόνι και γκρι φούτερ, βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στην παραλία των Κολυμπίων, πλησίον του ξενοδοχείου «Μύθος».

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share