Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μεγάλη προσοχή: Προβλήματα ηλεκτροδότησης λόγω κακοκαιρίας!

Σας αφορά!

6 Απριλίου 2019 11:52
Μεγάλη προσοχή: Προβλήματα  ηλεκτροδότησης λόγω κακοκαιρίας!

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει από το βράδυ της Παρασκευής την Αττική.

Συγκεκριμένα, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή του Ζωγράφου, το Μάτι, την Αργυρούπολη και την Παλλήνη.

Χωρίς ρεύμα έμειναν από χθες το βράδυ και περιοχές στο Νέο Βουτζά και τη Σαρωνίδα.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΗΗΕ τα προβλήματα οφείλονται σε βλάβη του δικτύου Παλλήνης, Γέρακα, Ραφήνας και γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης.

Σας ενδιαφέρει: Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω κακοκαιρίας!

Η κακοκαιρία και οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από το πρωί του Σαββάτου.

Τα προβλήματα εντοπίζονται στα δρομολόγια κυρίως προς τον Αργοσαρωνικό, καθώς δεν φεύγουν τα «δελφίνια», ενώ με απόφαση πλοιάρχου γίνονται τα δρομολόγια των συμβατικών πλοίων, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Κλειστή είναι η γραμμή Ρίο- Αντίρριο.

Καλό είναι όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα να επικοινωνούν με τα τουριστικά πρακτορεία και τις εταιρείες, ώστε να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές στα δρομολόγια.

Καιρός σήμερα: Βρέχει παντού! Αναλυτική πρόγνωση!

Προβλήματα έχει προκαλέσει στην Κρήτη, για μία ακόμη φορά φέτος, το νέο κύμα κακοκαιρίας που είναι αισθητό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Εξαιτίας της σφοδρής βροχής, έγιναν κατολισθήσεις, με αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι, ενώ τα ορμητικά νερά παρέσυραν σταθμευμένα οχήματα. Πιο συγκεκριμένα, στην ανατολική Κρήτη, σχεδόν απροσπέλαστος είναι ο δρόμος από Μάρθα προς Βιάννο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti, εξαιτίας κατολισθήσεων. Στη Βιάννο, τα ορμητικά νερά του ποταμού που περνά μέσα από το χωριό παρέσυρε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα το πρωί του Σαββάτου.

Να σας υπενθυμίσουμε Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα!

Κρήτη: Μεγάλα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας

Στα νότια του νομού Ηρακλείου, ο Αναποδάρης ξεχείλισε και μετά το Δεμάτι η κατάσταση χαρακτηρίζεται οριακή και απαιτείται αυξημένη προσοχή από τους οδηγούς. Κατολισθήσεις έγιναν και στον δρόμο από Καβούσι προς Σητεία μετά τον Πλάτανο, όπως και στο δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς. Στη Ζήρο, πέτρες έχουν πέσει στο οδόστρωμα στον δρόμο προς τον Αθερινόλακκο, οι οποίες μάλιστα δεν φαίνονται λόγω της πυκνής ομίχλης.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share