Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα της Αθήνας!

Ένας άνδρας απεγκλωβίστηκε!

5 Απριλίου 2019 18:05
Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα της Αθήνας!

Πριν από λίγο ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα της Αθήνας και η Πυροσβεστική απεγκλώβισε έναν άνδρα!

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Αλαμάνας στην Αθήνα, ξέσπασε την Παρασκευή το απόγευμα. Να σας θυμίσουμε: Παραλίγο τραγωδία στο Bόλο: Πυρκαγία σε σπίτι με δυο παιδιά!

Στο διαμέρισμα εγκλωβίστηκε ένας άντρας, τον οποίο οι άντρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν και μετέφεραν σε ασφαλές σημείο. Παρ' ότι ο κίνδυνος ήταν μεγάλος, ο εγκλωβισμένος άντρας που διασώθηκε δεν κινδυνεύει, ενώ η υγεία του χαρακτηρίστηκε σε καλή κατάσταση.

Στην επιχείρηση της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 4 οχήματα της Πυροσβεστικής και 12 πυροσβέστες.

Ο άντρας μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο και δεν διατρέχει κίνδυνο!

Θυμηθείτε ακόμα: Σοκ στον Βόλο: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα με ανήλικα!

Ηλεία: Τέλος τα πύρινα μέτωπα στο δάσος της Στροφυλιάς!

Κρανίου τόπο θυμίζει πλέον σε μεγάλη του έκταση το δάσος της Στροφυλιάς στην Ηλεία μετά την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης!

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία από νωρίς το πρωί σήμερα είναι επίσημο πως δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, αλλά οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στο σύνολό τους σχεδόν στο σημείο!

Να σας θυμήσουμε ένα περιστατικο σήμερα στις Σέρρες: Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής!

33 οχήματα με 65 άντρες θα παραμείνουν προκειμένου να ολοκληρώσουν το έργο της κατάσβεσης, αντιμετωπίζοντας μικρές εστίες αλλά και τον κίνδυνο των αναζωπυρώσεων!

Στο μεταξύ, όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως η φωτιά προήλθε από ανθρώπινο παράγοντα με τις έρευνες να εστιάζονται σε ιδιώτες που επιθυμούν να «ξακρίσουν» τμήμα του δάσους προς όφελός τους!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share