Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λευκάδα: Καταζητούμενος της Interpol συνελήφθη στο νησί!

Τι συνέβη;

5 Απριλίου 2019 17:50
Λευκάδα: Καταζητούμενος της Interpol συνελήφθη στο νησί!

Στη Λευκάδα συνελήφθη καταζητούμενος της Interpol! Διακινούσε ναρκωτικά σε διάφορες χώρες ο 37χρονος αλλοδαπός!

Διεθνώς καταζητούμενος ήταν ένας 37χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη την Τετάρτη στη Λευκάδα, καθώς διάφορες χώρες τον αναζητούσαν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και μάλιστα η Interpol είχε εκδώσει γι' αυτόν Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων. Δείτε ακόμα: Κρήτη: Προφυλακίστηκε 35χρονος Βούλγαρος που εξέδιδε την αρραβωνιαστικιά του!

Ο 37χρονος εντοπίστηκε στο νησί της Επτανήσου από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας που δρομολογεί την διαδικασία για την έκδοσή του.

Να σας θυμίσουμε: Βρέθηκε νεκρός ο 63χρονος που αγνοούνταν στη Λευκάδα!(video)

Mεσολόγγι: Άγνωστοι φίμωσαν και λήστεψαν γυναίκα!

Τον τρόμο στα χέρια αδίστακτων ληστών έζησε μία 72χρονη γυναίκα χθες την νύχτα στην περιοχή Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι.

Η ηλικιωμένη γυναίκα κατοικεί μόνη της σε μια μονοκατοικία, κοντά στον Άγιο Αθανάσιο, ενώ λίγο μακρύτερα κατοικούν τα παιδιά της με τις οικογένειές τους.

Να σας θυμήσουμε ένα περιστατικό στην Νέα Μάκρη: Τους έδεσαν μέσα στο σπίτι τους και τους...

Στις 11 περίπου χθες το βράδυ άγνωστοι δράστες χτύπησαν το κουδούνι της εξώπορτας και προκειμένου να πειστεί η γυναίκα για να ανοίξει ένας εξ αυτών φώναξε «μαμά», παριστάνοντας τον γιό της.

Η γυναίκα δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για ληστές και άνοιξε την πόρτα.

Αφού την φίμωσαν και την ακινητοποίησαν, άρπαξαν κοσμήματα και 1000 περίπου ευρώ και εξαφανίστηκαν αφού βέβαια πρώτα έκαναν το σπίτι άνω κάτω.

Διαβάστε περίσσοτερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπολοιπο κόσμο στοAthensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share