Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Όταν η Εκκλησία ζητά από τους νονούς να υπογράψουν ότι δεν είναι ομοφυλόφιλοι!

Εκκλησία του Αμαρουσίου ξεκίνησε το όλο θέμα!

5 Απριλίου 2019 16:29
Όταν η Εκκλησία ζητά από τους νονούς να υπογράψουν ότι δεν είναι ομοφυλόφιλοι!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Όταν Εκκλησία του Αμαρουσίου ζητά από τους νονούς να υπογράψουν ότι δεν είναι ομοφυλόφιλοι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα που αναδημοσιεύτηκε, ο εν λόγω οίκος του Θεού ζητάει υπογεγραμμένη δήλωση του ν. 1599/86, η οποία αναφέρει: «Δεν έχω τελέσει πολιτικό γάμο, ούτε έχω σε ισχύ κάποιο σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, επίσης δεν έχω δηλώσει ότι είμαι ομοφυλόφιλος». Θυμηθείτε: Κως: Xτύπησαν ναούς για πολλοστή φορά!

Γνωρίζουμε αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν τελέσει πολιτικό γάμο (ή έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης) και δεν μπόρεσαν να γίνουν ανάδοχοι (νονοί). Ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Αμαρουσίου πάει το όλο θέμα ένα βήμα παρακάτω και ζητά από τους νονούς να υπογράψουν ότι δεν είναι ομοφυλόφιλοι.

Να σας θυμίσουμε: Σάλος με τo Άγιο φως: «Ποιο θαύμα; Το ανάβω με αναπτήρα»

Χανιά: Νεαρός έκλεψε τα εκκλησιαστικά είδη λίγο πριν ξεκινήσει η λειρουργία!

Ανήμερα του Ευαγγελισμού μπήκε στον ομώνυμο ναό για να... κλέψει ένας θρασύτατος νεαρός Έλληνας! Μάλιστα, τρύπωσε στην εκκλησία λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η εορταστική λειτουργία, τα ξημερώματα της Δευτέρας, αλλά το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθη!

Να σας θυμήσουμε οτι πρόσφατα δημιουργήθηκε Σάλος με τo Άγιο φως: «Ποιο θαύμα; Το ανάβω με αναπτήρα»

Ο 25χρονος δράστης δεν βρήκε χρήματα για να κλέψει στην εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην κοινότητα Στερνά των Χανίων, άρπαξε όμως διάφορα εκκλησιαστικά είδη με σκοπό να τα πουλήσει. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν άμεσα και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα σε έναν χώρο που χρησιμοποιούσε.

Εκεί, βρήκαν όλα τα κλοπιμαία τα οποία απέδωσαν στον υπεύθυνο της εκκλησίας και πέρασαν χειροπέδες στον δράστη, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που του άσκησε δίωξη με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share