Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΠΟΕΔΗΝ: Καταγγέλλει παράνομη απομάκρυνση υπαλλήλου!

Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ!

5 Απριλίου 2019 14:56
ΠΟΕΔΗΝ: Καταγγέλλει παράνομη απομάκρυνση υπαλλήλου!

Συνδικαλιστική δίωξη του διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας σε βάρος εργαζόμενου καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι παραβιάζεται η ελευθερία της συνδικαλιστικής δράσης και έκφρασης και καλεί τον Διοικητή να ανακαλέσει άμεσα την «αναιτιολόγητη, παράνομη και αυθαίρετη απόφασή του».

Να σας θυμήσουμε απο το ΠΟΕΔΗΝ την Παναττική στάση εργασίας!

«Μετά τις καρατομήσεις των Διευθυντικών στελεχών της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία προχώρησε και σε συνδικαλιστικές διώξεις υπαλλήλων, και μάλιστα του Ρόκκα Γεωργίου Γενικού Σύμβουλου της ΠΟΕΔΗΝ.

Ήταν μια επιλογή που προκάλεσε αντιδράσεις καθώς το ίδιο πρόσωπο καλούνταν να διοικήσει ταυτόχρονα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα δυο διαφορετικών Υγειονομικών Περιφερειών, και θεωρήθηκε ότι αναδεικνύει την ένδεια στελεχών στον κυβερνητικό χώρο για τη δημόσια διοίκηση.

Tραγικό: Σταμάτησαν τα χειρουργεία στο Παίδων Πεντέλης!

Σταμάτησαν όλα τα έκτακτα και τα περισσότερα από τα τακτικά χειρουργεία και πρόβλημα είναι πως από τους 4 αναισθησιολόγους που υπηρετούν στο Παίδων Πεντέλης, έμειναν μόνο δύο,σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων.

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι λόγω έλλειψης φύλαξης στα Κέντρα Υγείας κινδυνεύουν οι ζωές γιατρών και νοσηλευτών. Μάλιστα, αναφέρει πρόσφατο περιστατικό ξυλοδαρμού δύο αγροτικών γιατρών και δύο νοσηλευτών, από ασθενή.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

Η κυβέρνηση διαλύει τα Νοσοκομεία για να επιτύχει τα υπερπλεονάσματα.
Φτάνει πια.
Σταμάτησαν τα χειρουργεία στο Παίδων Πεντέλης.
Οι Αξονικές στην Άρτα συνεχίζουν να γίνονται στον ιδιωτικό τομέα λόγω έλλειψης γιατρών

Άπειρες και τραγικές καταστάσεις δημιουργούντα στα Νοσοκομεία εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού. Πού είναι οι χιλιάδες γιατροί – νοσηλευτές που προσλαμβάνει το δίδυμο Τσίπρας – Πολάκης.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share