Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βουλιαγμένη: 15χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο!

Νοσηλεύεται στο Παίδων Αγλαία Κυριακού..

3 Απριλίου 2019 21:30
Βουλιαγμένη: 15χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο!

Ένα 15χρονο αγόρι έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στη Βουλιαγμένη και νοσηλεύεται στο Παίδων Αγλαία Κυριακού με πολλαπλά κατάγματα στα πόδια.

Σε 1-2 μέρες θα μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, ωστόσο δεν είναι διασωληνωμένο. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star, έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στη Βουλιαγμένη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στις 5 παρά τέταρτο τα ξημερώματα και στη συνέχεια το ίδιο το παιδί, σύρθηκε και κατάφερε να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού του και να ενημερώσει τον πατέρα του.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας από τον μπαμπά του και το μεσημέρι στο νοσοκομείο Παίδων όπου και παραμένει.

Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι: Άνδρας στραγγάλισε την σύζυγό του!

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην οδό Αγίου Όρους, στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου, έπειτα από εκείνη που σόκαρε το Πανελλήνιο στο Ελληνικό!

Ο ηλικιωμένος άνδρας άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, στραγγάλισε με ένα καλώδιο την 80χρονη σύζυγό του, στην κουζίνα του διαμερίσματός τους, στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας.

Ο ηλικιωμένος, που πάσχει από άνοια, παρέμεινε στον ίδιο χώρο με τη νεκρή γυναίκα του, άγνωστο για πόσο ώρα, ώσπου το μεσημέρι τους βρήκε εκεί ο εγγονός τους, γυρίζοντας από το σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr το παιδί, ειδοποίησε τη μητέρα του και εκείνη με τη σειρά της την αστυνομία, ενημερώνοντας για όσα είχαν συμβεί μεταξύ των γονιών της. Αυτή την ώρα, επί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί και αναμένεται ιατροδικαστής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share