Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ: Πέθανε στα 57 του χρόνια ο Κώστας Καλούδης!

Λίγο μετά τον Βασίλη Λυριτζή "κατέληξε" και ο Κώστας Καλούδης!

3 Απριλίου 2019 12:11
Είδηση σοκ: Πέθανε στα 57 του χρόνια ο Κώστας Καλούδης!

Με πραγματική συντριβή η οικογένεια του Δήμου Κορυδαλλού δέχτηκε το άγγελμα της απώλειας του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, του Κώστα Καλούδη, που έφυγε χθες σε ηλικία μόλις 57 ετών μετά από σύντομη και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Είναι αξιοσημείωτο ότι αντιμετώπισε με γενναιότητα τα σοβαρά προβλήματα υγείας και μάλιστα είχε δώσει το "παρών" σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, συγκλονίζοντας με την ομιλία του. Από σήμερα και έως την κηδεία του, οι σημαίες του Δήμου Κορυδαλλού κυματίζουν μεσίστιες.

Συντετριμμένος ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης για τον πρόωρο χαμό του στενού συνεργάτη και φίλου του, δήλωσε μεταξύ άλλων:

"Αποχαιρετώ με οδύνη τον αγαπημένο μου φίλο, τον στενό συνεργάτη, τον ακούραστο συνοδοιπόρο στον καθημερινό μας αγώνα για έναν καλύτερο Κορυδαλλό. Η απώλεια του Κώστα είναι πολυσήμαντη για τον Δήμο και την πόλη μας. Γιατί ο Κώστας ήταν αφοσιωμένος στην προσπάθεια να κάνουμε πράξη όσα οραματιστήκαμε.

Γέννημα θρέμμα του Κορυδαλλού τίμησε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι δημότες και υπηρέτησε με βαθιά εντιμότητα, ευθύνη και πάθος όλες τις θέσεις από τις οποίες πέρασε. Είδηση σοκ: Πέθανε 20χρονος αθλητής την ώρα του αγώνα!

Τα τελευταία χρόνια, από την θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, υπήρξε αφοσιωμένος στο όνειρο να κάνουμε πραγματικότητα τα μεγάλα έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Βαθιά ανθρώπινος και καλός φίλος, θα λείψει από όλους μας, συναδέλφους και συνεργάτες του.

Υπήρξε αληθινός αγωνιστής της ζωής και εξαιρετικός πατέρας. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του".

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα 2 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Κορυδαλλού και η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Γ’ Νεκροταφείο. Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στην «Ανάσα Ζωής Κορυδαλλού» και στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Κώστας Καλούδης, γεννήθηκε και ζούσε στον Κορυδαλλό. Από το 2000 έως 2003 υπήρξε γενικός γραμματέας στην Ένωση Κρητών Νικαίας - Κορυδαλλού «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΡΗΤΗΣ», ενώ το 2003 εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ Νομού Αττικής και Νήσων.

Το 2006 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και από τότε εκλεγόταν συνεχώς.

Τα τελευταία χρόνια ήταν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού, της Σχολικής Επιτροπής Β’ θμιας Εκπαίδευσης και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share