Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βλάβη σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο προς Μύκονο!

Ανησυχία ανάμεσα στους 134 επιβάτες!

3 Απριλίου 2019 11:11
Βλάβη σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο προς Μύκονο!

Ταλαιπωρία για τους 134 επιβάτες που ταξιδεύουν σήμερα το πρωί με το πλοίο Αικατερίνη Π., το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμεναρχείου, το καράβι παρουσίασε πρόβλημα στην δεξιά κύρια μηχανή, λίγη ώρα αφότου αναχώρησε από το λιμάνι της Άνδρου με προορισμό την Τήνο.

Να σας θυμήσουμε την Βλάβη στο πλοίο «Nήσος Μύκονος» με αναμονή 2,5 ωρών για 1.262 επιβάτες!

Ανησυχία επικρατεί αυτήν την ώρα στο πλοίο, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τη βλάβη, με τον κόσμο να αναρωτιέται γιατί το καράβι δεν επιστρέφει στο πλησιέστερο λιμάνι της Τήνου, αντί να διανύσει όλη την απόσταση της επιστροφής στη Ραφήνα.

Το καράβι δεν ζήτησε συνδρομή ενώ αυτήν την ώρα επιστρέφει Ραφήνα πλέοντας με μία μηχανή. Αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι σε δύο περίπου ώρες.

Βλάβη σε «ιπτάμενο δελφίνι» με δρομολόγιο Πόρο-Ύδρα με 86 επιβάτες!

Βλάβη παρουσιάστηκε στο υδροπτέρυγο (ιπτάμενο δελφίνι) FD 18 που είχε αναχωρήσει στις 2:15 από το λιμάνι του Πειραιά για Πόρο, Ύδρα, Ερμιόνη, Σπέτσες, Πόρτο Χέλι.

Το ταχύπλοο στο οποίο επιβαίνουν 86 επιβάτες παρουσίασε αδυναμία ανύψωσης κατά τη συνήθη διαδικασία αποθαλάσσωσης κατά τον πλου του.

Το υδροπτέρυγο επέστρεψε με μικρή ταχύτητα στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ οι επιβάτες αναμένεται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με το ταχύπλοο Flying Cat 6.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share