Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην ΓΑΔΑ: Αστυνομικός πήρε το όπλο, απείλησε τους συναδέλφους του και... εξαφανίστηκε!

Θρίλερ!

3 Απριλίου 2019 08:19
Συναγερμός στην ΓΑΔΑ: Αστυνομικός πήρε το όπλο, απείλησε τους συναδέλφους του και... εξαφανίστηκε!

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό σημειώθηκε εχθές το βράδυ στη ΓΑΔΑ, όταν ένας αστυνομικός πήρε περιπολικό και εξαφανίστηκε, ενώ όταν επέστρεψε απειλούσε τους συναδέλφους του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, αργά το βράδυ της Τρίτης τον βρήκαν σε δρόμο κοντά στη ΓΑΔΑ και η αντίδραση του όταν είδε τους συναδέλφους του ήταν η μη αναμενόμενη.

Ο αστυνομικός άρχισε ξαφνικά να φωνάζει και να τους απειλεί.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να παραδοθεί και να τους δώσει το υπηρεσιακό του όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός, πιθανότατα, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Aδιανόητο στην Κρήτη: Σύντροφος, πεθερά και κουνιάδα κλείδωναν και εξέδιδαν 25χρονη!

Από τη μία στιγμή στην άλλη η 25χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία βρέθηκε εγκλωβισμένη σε έναν πραγματικό εφιάλτη με πρωταγωνιστές τον υποτιθέμενο σύντροφο της, 35 ετών, την μητέρα του, την αδερφή του και τον φίλο της τελευταίας.

Και οι τέσσερις είχαν καταλυτικό ρόλο στο μαρτύριο που ζούσε αφού την κλείδωναν, την εξευτέλιζαν, την ξυλοκοπούσαν και την εξανάγκαζαν να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες!

Την σοβαρή αυτή υπόθεση σωματεμπορίας χειρίστηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι κατάφεραν να βοηθήσουν την κοπέλα και να συλλάβουν τον δήθεν σύντροφο της και τα μέλη της οικογένειας του!

Να σας θυμήσουμε την Φρίκη στην Κίνα: Πατέρας βίασε την κόρη του γιατί την πέρασε για την γυναίκα του!

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε ανέβει προ δεκαημέρου στην Αθήνα όπου διέμενε η κοπέλα με την οικογένεια της.

Είχαν γνωριστεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Facebook. Όσο διάστημα συνομιλούσαν διαδικτυακά, εκείνος της το έπαιζε ερωτευμένος και η 25χρονη τον πίστεψε!

Της υποσχέθηκε γάμο και την έπεισε να τον ακολουθήσει στην Κρήτη. Μόλις έφθασαν στο Ηράκλειο, την πήγε στο διαμέρισμα του, στην πόλη του Ηρακλείου και εκεί πλέον έπεσαν οι μάσκες.

Μαζί με την 55χρονη μητέρα του, την 32χρονη αδερφή του και τον νεαρό σύντροφο της τελευταίας απειλούσαν και χτυπούσαν την κοπέλα με σκοπό να εκδίδεται αλλά και να επαιτεί.

Στις Αρχές έφθασε μία πληροφορία ότι ο 35χρονος σχεδίαζε να μεταφέρει την 25χρονη στην Γερμανίαγια να συνεχίσει εκεί την δράση του. Να σημειωθεί ότι και οι τέσσερις συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σωματεμπορίας κατά συναυτουργία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share