Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βασίλης Λυριτζής: Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου!

Το τελευταίο αντίο!

3 Απριλίου 2019 08:08
Βασίλης Λυριτζής: Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου!

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον Βασίλη Λυριτζή ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης, σε ηλικία 62 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο.

Η πολιτική κηδεία του Βασίλη Λυριτζή θα πραγματοποιηθεί στο Α΄ Νεκροταφείο στις 3 το μεσημέρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του Βασίλη Λυριτζή παρακαλεί αντί στεφάνων, να κατατεθούν εισφορές στο σύλλογο, «Φλόγα».

Ο Βασίλης Λυριτζής «έφυγε» χτυπημένος από τον καρκίνο στα 62 του χρόνια, μετά από σύντομη νοσηλεία σε νοσοκομείο. Την είδηση ανακοίνωσε, την Τρίτη, ο επί χρόνια συνεργάτης του και κουμπάρος του, Δημήτρης Οικονόμου.

Βασίλης Λυριτζής: Τι ζήτησε η οικογένειά του μετά το θάνατό του!

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης έπειτα από την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Λίγο πριν γίνει η κηδεία του, η οικογένεια του έκανε μια δημόσια παράκληση
Η κηδεία του Βασίλη Λυριτζή θα είναι πολιτική και θα τελεστεί την Τετάρτη στις 15.00 το μεσημέρι στο Πρώτο Νεκροταφείο. Η οικογένειά του επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν εισφορές στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Όταν η ΕΣΗΕΑ διέγραψε τον Βασίλη Λυριτζή: Το άγνωστο περιστατικό!

Έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης ο Βασίλης Λυριτζής βυθίζοντας στο πένθος την ελληνική δημοσιογραφία!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος έδινε εδώ και λίγο διάστημα μάχη με τον καρκίνο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής! Ο Βασίλης Λυριτζής ήταν από τους πλέον αγαπητούς παρουσιαστές και έγινε γνωστός ως το άλλο μισό του... Δημήτρη Οικονόμου!

Ένα άγνωστο περιστατικό σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr, τότε που η ΕΣΗΕΑ τον είχε διαγράψει μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Σία Κοσιώνη!

Σας θυμίζουμε παρακάτω την είδηση από το μακρινό 2013:

Προσωρινές διαγραφές σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ επέβαλε το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του ΠΠΣ, για αντιδεοντολογική (αντισυνδικαλιστική) συμπεριφορά, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, διατηρούνται ομόφωνα οι πρωτοβάθμιες ποινές: για 6 μήνες διαγράφεται από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ ο Άρης Πορτοσάλτε, 3 μήνες προσωρινή διαγραφή επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιατζόγλου και τον Δημήτρη Οικονόμου, ενώ για 2 μήνες διαγράφονται οι Μανώλης Βουλαρίνος, Γιώργος Ψάλτης, Νίκος Υποφάντης, Σία Κοσιώνη και Βασίλης Λυριτζής.

«Εγκαλούνται για το ότι ενώ η ΕΣΗΕΑ με την από 15.12.11 ανακοίνωσή της, κήρυξε 24ωρη απεργία στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2011, αναφορικά με την τακτική της εργοδοσίας να υπογραφούν άμεσα ατομικές συμβάσεις εργασίας, με στόχο τη μείωση μισθών κατά 20%, εκείνοι εργάστηκαν κανονικά, παραβιάζοντας την κηρυχθείσα απεργία του Σωματείου μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σε σχόλιο του στο Twitter ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης είπε: «Από σήμερα διαγραμμένος από την ΕΣΗΕΑ γιατί «τόλμησα» να κάνω εκπομπή για τον παιδικό καρκίνο. Να είναι καλά το Δ.Σ»

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share