Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Αγία Πετρούπολη: Έκρηξη σε στρατιωτική ακαδημία με τέσσερις τραυματίες!

Η έκρηξη σημειώθηκε στη ρωσική Αεροδιαστημική Ακαδημία!

2 Απριλίου 2019 14:53
Αγία Πετρούπολη: Έκρηξη  σε στρατιωτική ακαδημία με τέσσερις τραυματίες!

Έκρηξη σημειώθηκε πριν λίγο σε στρατιωτική ακαδημία στην Αγία Πετρούπολη και σύμφωνα με αξιωματούχους, υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες!

Αγία Πετρούπολη: Έκρηξη  σε στρατιωτική ακαδημία με τέσσερις τραυματίες!

Να σας θυμήσουμε τον Τραγικό θάνατο στον αέρα: Η τέταρτη πλουσιότερη γυναίκα της Ρωσίας έχασε τη ζωή της.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «Russia Today» μεταδίδει ότι η έκρηξη σημειώθηκε στη ρωσική Αεροδιαστημική Ακαδημία, σε ένα από τα γραφεία που στεγάζονται στο κτίριο.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν γνωρίζουν τα αίτια της έκρηξης!

Κίνα: Πέντε εργάτες νεκρόι απο έκρηξη αερίου σε εργοστάσιο!

Πέντε εργάτες έχασαν τη ζωή τους και τρεις τραυματίστηκαν από έκρηξη που οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου σε εργοστάσιο της επαρχίας Σαντόνγκ, στην ανατολική Κίνα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Το δυστύχημα αυτό σημειώθηκε χθες Παρασκευή το βράδυ σε εργοστάσιο επεξεργασίας περλίτη --ένα υλικό υφαιστειακής προέλευσης που χρησιμοποιείται κυρίως στην γεωργία-- της πόλης Τσινγκζού, σημείωσαν οι δημοτικές αρχές σε ανακοίνωσή τους.

Κίνα: Πέντε εργάτες νεκρόι απο έκρηξη αερίου σε εργοστάσιο!

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα περιαστατικό στη Σομαλία: Έντεκα νεκροί απο έκρηξη αυτοκινήτου!

"Η κύρια αιτία του δυστυχήματος είναι μια διαρροή υγροποιημένου φυσικού αερίου. Μια επιπρόσθετη έρευνα διεξάγεται για να βρεθούν τα πιο ειδικά αίτια", πρόσθεσαν στην ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζεται ότι συνελήφθη ένας υπεύθυνος της επιχείρησης.

Το δυστύχημα αυτό σημειώθηκε μια εβδομάδα μετά την έκρηξη σε χημικό εργοστάσιο της Γιανγκτσένγκ, στην επαρχία Τζιανγκσού, στην ανατολική Κίνα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 78 άνθρωποι και ήταν μια από τις χειρότερες βιομηχανικές καταστροφές που σημειώνονται στην Κίνα τα τελευταία χρόνια.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο AthensMagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share