Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δήμος Φιλιατών: Η 7η αναβολή της δίκης Ντουμάζιου!

Τι συνέβη;

1 Απριλίου 2019 19:35
Δήμος Φιλιατών: Η 7η αναβολή της δίκης Ντουμάζιου!

Η πρώτη δικάσιμος είχε οριστεί στις 2 Νοεμβρίου 2015 - Ο πρώην δήμαρχος κατηγορείται για υπεξαίρεση 4,6 εκατ. ευρώ και απιστία
Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει η εκδίκαση της υπόθεσης του ταμειακού ελλείμματος στο Δήμο Φιλιατών. Για την υπόθεση που πηγαίνει μια δεκαετία πίσω κατηγορείται ο πρώην δήμαρχος Μηνάς Ντουμάζιος. Όμως σήμερα για έβδομη φορά η εκδίκαση αναβλήθηκε.

Το δικαστήριο στην Κέρκυρα λόγω φόρτου εργασίας προσδιόρισε νέα δικάσιμο για τις 2 Δεκεμβρίου 2019.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει αναβληθεί, ουκ ολίγες φορές έως σήμερα, λόγω ασθενείας κατηγορουμένου, μαρτύρων και… συνηγόρων!

Η πρώτη δικάσιμος είχε οριστεί για τις 2 Νοεμβρίου 2015 για να αναβληθεί για τον Σεπτέμβριο του 2016 και στη συνέχεια για τον Σεπτέμβριο του 2017, ακολούθως για τις 5 Μαρτίου 2018, για τον Δεκέμβριο του 2018, για την πρωταπριλιά του 2019 και τώρα για τον Δεκέμβριο του 2019!

Ο πρώην δήμαρχος κατηγορείται για υπεξαίρεση και απιστία ενώ το ύψος του ποσού έχει προσδιοριστεί στα 4,6 εκατομμύρια.

Σάκης Ρουβάς: Η συνάντηση με τον δήμαρχο Ελασσόνα!


Τι ετοιμάζει ο Έλληνας τραγουδιστής;
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ελασσόνας, Νίκο Ευαγγελίου
Οι συχνές επισκέψεις του Σάκη Ρουβά στην περιοχή της Ελασσόνας από όπου κατάγεται η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη και συγκεκριμένα από το Μεσοχώρι, είχαν τελικά σκοπό και μάλιστα επαγγελματικό για τον Έλληνα σούπερ σταρ.

Ο Ρουβάς σκέφτεται να ασχοληθεί με επιχειρήσεις στην περιοχή και αυτό το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, καθώς όπως ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, οι δύο άντρες είχαν συνάντηση στο γραφείο του.

«Είχα την χαρά να δεχθώ τον Σάκη Ρουβά στο γραφείο μου στο Δημαρχείο και να συνομιλήσω μαζί του για θέματα που άπτονται μελλοντικών επιχειρηματικών του σχεδίων, αλλά και για το πώς ο ίδιος αντιμετωπίζει την ελληνική γραφειοκρατία, ακόμα και αν ανήκει στην κατηγορία των “διάσημων” Ελλήνων, εκεί όπου υποτίθεται πως όλα γίνονται πιο εύκολα.

Επίσης συμφωνήσαμε πως η “εξωστρέφεια” είναι ένα από τα βασικά “εργαλεία” του σύγχρονου τρόπου διοίκησης, και ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε πολλά να πει στο κομμάτι αυτό.

Ακριβώς αυτό το μέτωπο εξωστρέφειας είναι που διευρύνουμε κάθε μέρα που περνάει, με γνώμονα έναν ακόμα πιο ισχυρό Δήμο, για τους κατοίκους της Ελασσόνας και ολόκληρης της επαρχίας», σημείωσε ο κ.Ευαγγελίου.

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share