Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θάνατος 22χρονης Αρετής: Τι αποκαλύπτει η συνομιλία της στο Facebook;

Σοκαριστικές εξελίξεις!

1 Απριλίου 2019 16:22
Θάνατος 22χρονης Αρετής: Τι αποκαλύπτει η συνομιλία της στο Facebook;

Ένα μυστήριο αποτελεί ο θάνατος της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω. Οι γονείς της εκτιμούν ότι το παιδί τους παρασύρθηκε μέσω διαδικτύου από ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται σατανιστές και πως ο θάνατός της ήταν μια σκηνοθετημένη αυτοκτονία.

Φίλη της άτυχης κοπέλας μάλιστα αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι η 22χρονη γοητευόταν από τις θεωρίες του σατανισμού, ενώ τελευταία ασχολούταν με την ενέργεια και την αύρα των ανθρώπων.

Η εκπομπή «Μαζί σου» μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα τη συνομιλία που είχε μέσω Facebook με φίλη της και την οποία ενημέρωνε ότι είχε κλείσει ραντεβού με μέντιουμ για να της πουν τα ταρώ.

Στη συνομιλία αυτή τίποτα δεν προμηνύει ότι η 22χρονη έκανε σκέψεις να δώσει τέλος στη ζωή της. Αντίθετα, από αυτά που γράφει δείχνει να είναι πολύ χαλαρή, ιδιαίτερα εύθυμη και ότι το ραντεβού το έκλεισε περισσότερο για πλάκα.

Όπως και να έχει, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Κ. Τζαβάρα, ακόμα και αυτή η συνομιλία δε δείχνει ότι η Αρετή είχε σκοπό να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή.

«Ένας άνθρωπος που σκέφτεται να αυτοκτονήσει, πηγαίνει σε μέντιουμ για να του πουν το μέλλον;», αναρωτήθηκε.

Αυτό που φοβάται ο ίδιος και η οικογένεια της φοιτήτριας είναι ότι το κορίτσι παρασύρθηκε μέσω του διαδικτύου και σίγουρα κάποιος την προέτρεψε να δώσει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα εκτιμούν ότι ενδεχομένως και άλλα παιδιά να κινδυνεύουν από τα ίδια άτομα και γι’ αυτό κινούνται νομικά για να φωτιστούν οι σκοτεινές πτυχές αυτής της υπόθεσης.

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω! - Τι αποκαλύπτει στενή της φίλη; (Video)

Συγκλονισμένο παραμένει το Πανελλήνιο με την σκοτεινή υπόθεση θανάτου της 22χρονης φοιτήτριαςστο Αιγάλεω, καθώς η οικογένεια της αρνείται ότι η ίδια αυτοκτόνησε και φοβούνται ότι είχε επαφές με σατανιστές!

Από την πρώτη στιγμή το Athensmagazine.gr σας είχε παρουσιάσει την σκοτεινή υπόθεση για το θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας ψυχολογίας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, με τους γονείς της να υποστηρίζουν ότι «είναι σκηνοθετημένη αυτοκτονία ο θάνατος της Αρετής»!

Με αναλυτικό μας ρεπορτάζ σας δώσαμε το αποκλειστικό, ότι δηλαδή έχουν προσαχθεί στην ασφάλεια του Αιγάλεω άτομα που φαίνεται να έχουν στενή σχέση με την 22χρονη Αρετή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας τα άτομα αυτά που προσήχθησαν στην αστυνομία ήταν άτομα που το μοιραίο βράδυ βρισκόντουσαν στο σπίτι της Αρετής!

Το αν αυτά τα άτομα έχουν σχέση με το θάνατο της κοπέλας, της φοιτήτριας ψυχολογίας αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την οικογένεια της 22χρονης Αρετής, «είναι σκηνοθετημένη αυτοκτονία ο θάνατος της» και φοβούνται για επαφές της με σατανιστές και δεν αποδέχονται ότι η κόρη τους πήρε ξαφνικά την απόφαση να αυτοκτονήσει!

Το Σάββατο τελέστηκε στην Ηλεία σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδείας της αδικοχαμένης φοιτήτριας Αρετής Ζαχαροπούλου!

Στενή φίλη της 22χρονης Αρετής μιλά για πρώτη φορά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ και αποκαλύπτει πώς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε ότι ήταν νεκρή!

Η ίδια αναφέρει ότι έβλεπε την φίλη της αναστατωμένη και ότι της είχε πει πώς δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια και υπέφερε από αϋπνίες!

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share