Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κύπρος: Η ελαφροχέρα οικιακή βοηθός, που "μάζεψε" ένα πανάκριβο δαχτυλίδι

Δεν θα το πιστεύετε!

1 Απριλίου 2019 14:42
Κύπρος: Η ελαφροχέρα οικιακή βοηθός, που

Μια 28χρονη οικιακή βοηθός από το Νεπάλ ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη πατρίδα της, μετά τη λήξη του συμβολαίου εργασίας της στη Κύπρο.

Εργαζόταν σε σπίτι στη Πάφο.

Κατά την αναχώρηση της, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού διαπίστωσε ότι έλειπε ένα δακτυλίδι αξίας 20.000 ευρώ.

Κλήθηκε η αστυνομία και έγινε έλεγχος στις αποσκευές της 28χρονη και βρέθηκε το δακτυλίδι.

Η νεαρή αντί επιστροφής στη πατρίδα της, βρέθηκε στα κρατητήρια και οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο αποφάσισε τη προφυλάκιση της.

Να σας θυμίσουμε την απίστευτη ιστορία που οικιακή βοηθός εγκλωβίστηκε όλο το Σαββατοκύριακο μέσα...σε ανελκυστήρα!

Κύπρος: Δάγκωσε το χέρι αστυνομικού, επειδή της ζήτησε τα στοιχεία της!

Η 50χρονη αλλοπαδή, αρνήθηκε να ανταποκριθεί στις εντολές των αρχών
Συνέβη κι αυτό! Στην Κύπρο, μια 50χρονη γυναίκα συνελήφθη όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου της αστυνομίας, δάγκωσε το χέρι αστυνομικού.

Σύμφωνα με τις αρχές, το βράδυ της Τρίτης μέλη του Τμήματος Αλλοδαπών και Μετανάστευσης μετέβησαν σε εστιατόριο που βρίσκεται στη Λάρνακα, για έλεγχο εργαζομένων.

Η αλλοδαπή που βρισκόταν νόμιμα στην Κύπρο, πιθανόν λόγω μέθης, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της και σε κάποια στιγμή δάγκωσε το χέρι του αστυνομικού.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

Η 50χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής της.

Κύπρος: Σε 16 χρόνια καταδικάστηκε ο απαγωγέας των 11χρονων αγοριών!

Ποινή φυλάκισης 16 χρόνων επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο στη Λάρνακα στον απαγωγέα των δύο ανήλικων μαθητών τους οποίους είχε υπνώσει και κρατούσε στο διαμέρισμα του, λίγα μέτρα μακριά από το σχολείο τους.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα περιστατικό απαγωγής ,εφιάλτης για 15χρονο κορίτσι: «Βοηθείστε με σας παρακαλώ με έχουν απαγάγει…»

Ο 35χρονος παραδέχθηκε τις κατηγορίες της απαγωγής, όχι όμως και της νάρκωσης των δύο μαθητών. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2018, όταν ο 35χρονος απήγαγε τους δύο μαθητές από τη αυλή του σχολείου όπου φοιτούν. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο 35χρονος προσέγγισε τους μαθητές, ισχυριζομενος ότι είναι ο νέος τους δάσκαλος και ζητώντας τους να τον βοηθήσουν να μεταφέρει βιβλία.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share