Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω! - Τι αποκαλύπτει στενή της φίλη; (Video)

Οι φόβοι των γονιών της για επαφές με σατανιστές!

1 Απριλίου 2019 13:20
Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω! - Τι αποκαλύπτει στενή της φίλη; (Video)

Συγκλονισμένο παραμένει το Πανελλήνιο με την σκοτεινή υπόθεση θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω, καθώς η οικογένεια της αρνείται ότι η ίδια αυτοκτόνησε και φοβούνται ότι είχε επαφές με σατανιστές!

Από την πρώτη στιγμή το Athensmagazine.gr σας είχε παρουσιάσει την σκοτεινή υπόθεση για το θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας ψυχολογίας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, με τους γονείς της να υποστηρίζουν ότι «είναι σκηνοθετημένη αυτοκτονία ο θάνατος της Αρετής»!

Με αναλυτικό μας ρεπορτάζ σας δώσαμε το αποκλειστικό, ότι δηλαδή έχουν προσαχθεί στην ασφάλεια του Αιγάλεω άτομα που φαίνεται να έχουν στενή σχέση με την 22χρονη Αρετή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας τα άτομα αυτά που προσήχθησαν στην αστυνομία ήταν άτομα που το μοιραίο βράδυ βρισκόντουσαν στο σπίτι της Αρετής!

Το αν αυτά τα άτομα έχουν σχέση με το θάνατο της κοπέλας, της φοιτήτριας ψυχολογίας αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την οικογένεια της 22χρονης Αρετής, «είναι σκηνοθετημένη αυτοκτονία ο θάνατος της» και φοβούνται για επαφές της με σατανιστές και δεν αποδέχονται ότι η κόρη τους πήρε ξαφνικά την απόφαση να αυτοκτονήσει!

Το Σάββατο τελέστηκε στην Ηλεία σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδείας της αδικοχαμένης φοιτήτριας Αρετής Ζαχαροπούλου!

Στενή φίλη της 22χρονης Αρετής μιλά για πρώτη φορά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ και αποκαλύπτει πώς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε ότι ήταν νεκρή!

Η ίδια αναφέρει ότι έβλεπε την φίλη της αναστατωμένη και ότι της είχε πει πώς δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια και υπέφερε από αϋπνίες!

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω!

Θρήνησε όλος ο Πύργος στην κηδεία της 23χρονης φοιτήτριας, Αρετής Ζαχαροπούλου, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο φοιτητικό της σπίτι, στο Αιγάλεω.

Συγγενείς και φίλοι έφτασαν από νωρίς στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Βαρβάσαινας στον Πύργο, για να πουν τον τελευταίο αντίο στην πρόωρα χαμένη Αρετή.

Να σας θυμήσουμε για την τραγωδία στο Αιγάλεω: Νέα ντοκουμέντα για την υπόθεση από την Αγγελική Νικολούλη! - Τα στοιχεία «φωτιά»!

Ο θάνατός της προκάλεσε σοκ και απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο, βυθίζοντας όλους στο πένθος.

Ένα ολόκληρο χωριό πενθεί το χαμό μιας νέας κοπέλας που έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς πριν καν ακόμα προλάβει να τη ζήσει.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, Δημήτρης και Βασιλική και τα αδέλφια της Σπύρος και Νώντας που δεν μπορούν να πιστέψουν πως η αγαπημένη τους Αρετή, δεν είναι πια κοντά τους.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share