Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την εμφάνιση του με τσιγάρο σε συναυλία καρκινοπαθών!

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εμφανίστηκε στη σκηνή κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι!

1 Απριλίου 2019 12:35
Σάλος με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την εμφάνιση του με τσιγάρο σε συναυλία καρκινοπαθών!

Σάλος έχει προκληθεί με την εμφάνιση του Σταμάτη Κραουνάκη σε συναυλία που διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων στην Πάφο!

Να σας θυμήσουμε οτι στον Κραουνάκη «τα έσπασε» με βαρύ ζεϊμπέκικο ο Παύλος Πολάκης!

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εμφανίστηκε στη σκηνή κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι. Η κίνησή του αυτή ξεσήκωσε τους χρήστες των social media που σχολίασαν εκτενώς την παρουσία του με το τσιγάρο στο χέρι, καθώς θεώρησαν ότι δεν συμβαδίζει με το μήνυμα της συναυλίας.

"Λούγκρες, τον θέλετε όλες τον ψηλό τον Κρητίκαρο"! Αποθέωση για τον Πολάκη από τον Σταμάτη Κραουνάκη!

Το ζεϊμπέκικο του Παύλου Πολάκη λίγες ώρες μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις λατρείας του μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη σχολιάστηκε ποικκιλοτρόπως - ακόμα και για το τσιγάρο που είχε στο στόμα του, χορεύοντας «βαριά κι ασήκωτα» ο υπουργός.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης τραγουδούσε «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου» και ο βαρύμαγκας υπουργός που με κάθε ευκαιρία απειλεί θεούς και δαίμονες, χόρευε με το τσιγάρο στο στόμα, το σώμα γυρτό, τα χέρια απλωμένα και κόκκινες χαρτοπετσέτες να τον ραίνουν και να γεμίζουν την πίστα.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, που παρουσιάζει εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», μέσω της εκπομπής του θέλησε να διηγηθεί από την πλευρά του την βραδιά στις «Γραμμές», το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Μ' ένα νεύμα δικό του κι ένα δικό μου, ανέβηκε ο υπουργός στην πίστα, λέει ο μουσικοσυνθέτης και συνεχίζει αποκαλώντας «λούγκρες» όσους σχολίασαν το γεγονός, που κάνουν ό,τι κάνουν και λένε όσα λένε γιατί... «τον θέλουν τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!

Επί λέξει όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης: «Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν' ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου Έλα, αυτό το βουνό (σσ ο Πολάκης), ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ' ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral [...], ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share