Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κηδεύτηκε η 22χρονη Αρετή αλλά οι κάμερες ασφαλείας "μαρτυρούν" τους υπεύθυνους! Νέα ντοκουμέντα

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις!

1 Απριλίου 2019 08:14
Κηδεύτηκε η 22χρονη Αρετή αλλά οι κάμερες ασφαλείας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του site μας Athensmagazine.gr σε λίγες ώρες θα ριχθεί άπλετο φως στην σκοτεινή υπόθεση που έχει να κάνει με τον θάνατο της 22χρονης Αρετής της φοιτήτριας ψυχολογίας που βρέθηκε νεκρή στις 20 Μαρτίου στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω!

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ στα χέρια της αστυνομίας και του εγκληματολογικού στη ΓΑΔΑ υπάρχει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται γύρω από την πολυκατοικία όπου έμενε 22χρονη Αρετή.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας του Αιγάλεω από την πρώτη στιγμή φρόντισαν να συλλέξουν το πολύτιμο υλικό σε απόσταση 1000 μέτρων από την πολυκατοικία που βρίσκεται το διαμέρισμα της άτυχης φοιτήτριας.

Από αυτό το υλικό που εξετάζεται εξονυχιστικά και θα διευκρινιστεί αν υπήρξε κάποια περίεργη παρουσία προσώπων και ατόμων που είχαν επισκεφθεί την Αρετή η αποχώρησαν από το διαμέρισμα ,τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Πέμπτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το πτώμα της 22 χρόνης Αρετής βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής όπου και διενεργήθηκε η αυτοψία στις σορό της άτυχης φοιτήτριας.

Αυτή είναι η 22χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή: Σατανική τελετή η αιτία θανάτου;

Φοιτήτρια Αιγάλεω: Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία της 22χρονης Αρετής!

Θρήνησε όλος ο Πύργος στην κηδεία της 23χρονης φοιτήτριας, Αρετής Ζαχαροπούλου, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο φοιτητικό της σπίτι, στο Αιγάλεω.

Συγγενείς και φίλοι έφτασαν από νωρίς στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Βαρβάσαινας στον Πύργο, για να πουν τον τελευταίο αντίο στην πρόωρα χαμένη Αρετή.

Να σας θυμήσουμε για την τραγωδία στο Αιγάλεω: Φοιτήτρια Αιγάλεω: Φωτογραφίες σοκ της 22χρονης Αρετής από σατανιστικές οργανώσεις!

Ο θάνατός της προκάλεσε σοκ και απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο, βυθίζοντας όλους στο πένθος.

Ένα ολόκληρο χωριό πενθεί το χαμό μιας νέας κοπέλας που έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς πριν καν ακόμα προλάβει να τη ζήσει.

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της 23χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω!

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, Δημήτρης και Βασιλική και τα αδέλφια της Σπύρος και Νώντας που δεν μπορούν να πιστέψουν πως η αγαπημένη τους Αρετή, δεν είναι πια κοντά τους.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share