Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απίστευτη καταγγελία σοκ: Το Ριάντ υπέκλεψε φωτογραφίες του Τζεφ Μπέζος...με το γυμνό πέος του!

Πώς συνδέεται το σκάνδαλο με την υπόθεση Κασόγκι;

31 Μαρτίου 2019 15:23
Απίστευτη καταγγελία σοκ: Το Ριάντ υπέκλεψε φωτογραφίες του Τζεφ Μπέζος...με το γυμνό πέος του!

Μια απίστευτη καταγγελία σοκ έγινε γνωστή και αφορά τον Τζεφ Μπέζος! Το Ριάντ υπέκλεψε φωτογραφίες από το κινητό του Τζεφ Μπέζος με το γυμνό πέος του..

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της Amazon ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας είχε πρόσβαση στο τηλέφωνο του ιδρυτή της εταιρείας, Τζεφ Μπέζος, και ότι απέσπασε από αυτό προσωπικά δεδομένα, πυροδοτώντας έτσι το σκάνδαλο για την διάλυση του γάμου του και την παράνομη σχέση του με την Λόρεν Σάντσεζ.

Ο Γκάβιν ντε Μπέκερ, επικεφαλής σύμβουλος ασφαλείας της Amazon εδώ και πολλά χρόνια, ανακοίνωσε ότι η έρευνά του σχετικά με την ταυτότητα των χάκερ που παραβίασαν το κινητό του εργοδότη του, υποκλέπτοντας το ευαίσθητο υλικό (που περιλάμβανε και dick picks του Μπέζος) ολοκληρώθηκε.

Σάλος στην showbiz: Σχέση με άλλη παντρεμένη γυναίκα έχει ο Μπέζος! Διέλυσε τον γάμο του

Τον περασμένο Φεβρουάριο, o Μπέζος κατηγόρησε τον National Enquirer, το σκανδαλοθηρικό περιοδικό που έβγαλε στη φόρα τον παράνομο δεσμό του συνοδεύοντας το ρεπορτάζ με προσωπικές φωτογραφίες του ζεύγους, ότι προσπάθησε να τον εκβιάσει με την δημοσίευση των εν λόγω selfies που έδειχναν το πέος του. Σύμφωνα με τον μεγιστάνα, στελέχη του περιοδικού του απείλησαν να δημοσιεύσουν όλο το υλικό που είχαν στα χέρια τους αν ο ίδιος συνέχιζε να «σκαλίζει» την υπόθεση, θέλοντας να ανακαλύψει ποιοι τους έβαλαν να τον εκθέσουν.

Ο Ντε Μπέκερ δηλώνει τώρα ότι η μητρική εταιρεία του Enquirer, American Media Inc, προσέγγισε και τον ίδιο, απαιτώντας να βγει και να δηλώσει δημόσια ότι «δεν βρήκε καμία απόδειξη για υποκλοπή του φωτογραφικού υλικού και των sms» που δημοσιεύτηκαν από τους ίδιους τους δημοσιογράφους του εντύπου. Το πρόβλημα, σύμφωνα με τον ίδιο τον σύμβουλο ασφαλείας, είναι ότι πράγματι βρέθηκαν αποδείξεις για παραβίαση του κινητού του Μπέζος από χάκερ. Και αυτοί οι χάκερ ήταν πράγματι πολιτικά υποκινούμενοι, από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας.

Αυτός είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος της σύγχρονης ιστορίας!

«Μετά από εκτενείς έρευνες και συνομιλίες με πολλούς ειδικούς, πλέον μπορούμε να πούμε με μεγάλη σιγουριά ότι οι Σαουδάραβες είχαν πρόσβαση στο τηλέφωνο του Μπέζος και απέσπασαν από αυτό προσωπικές πληροφορίες. Η American Media Inc γνώριζε τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης, αν και ακόμα δεν είναι σαφές σε ποιο βαθμό», αναφέρει ο Ντε Μπέκερ σε άρθρο του στην Daily Beast.

O σύμβουλος ασφαλείας δηλώνει βέβαιος ότι το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας έβαλε στο στόχαστρο την Washington Post, της οποίας ο Μπέζος είναι ο ιδιοκτήτης, μετά τον θάνατο του αρθρογράφου της Τζαμάλ Κασόγκι στην Τουρκία την περασμένη χρονιά. «Οι Αμερικανοί μπορεί να εκπλαγούν από το γεγονός ότι το Ριάν ήθελε μετά μανίας να πλήξει τον Μπέζος μετά τον περασμένο Οκτώβρη, όταν η εφημερίδα άρχισε να τους κυνηγά ανελέητα λόγω της δολοφονίας Κασόγκι», εξηγεί ο Ντε Μπέκερ.

Η ΑΜΙ δεν έχει απαντήσει ακόμα στις κατηγορίες του συμβούλου, ότι ενήργησε κατ' εντολήν του Ριάντ για να εκθέσει ανεπανόρθωτα τον Μπέζος.

Όσο για τον ίδιο τον Ντε Μπέκερ, έχει ήδη παραδώσει την έκθεση με τα συμπεράσματά του στις αρμόδιες αμερικανικές Αρχές, και αναμένει να δει τη συνέχεια.

Το σπίτι όπου «γεννήθηκε» η Amazon πωλείται!

Στην περιοχή Bellevue της Ουάσιγκτον προσφέρεται προς πώληση ένα πολύ ιδιαίτερο σπίτι.

Και μπορεί εξωτερικά να μην διαφέρει πολύ από τα άλλα σπίτια της περιοχής, πρόκειται για ένα άνετο σπίτι 149 τμ με τρία υπνοδωμάτια και δυο μπάνια, ωστόσο, εδώ γεννήθηκε ιστορία!

Το σπίτι αυτό ήταν εκείνο όπου νοίκιαζε ο δισεκατομμυριούχος πλέον Τζεφ Μπέζος.

Ο άνθρωπος που άλλαξε τον τρόπο που ψωνίζει ο πλανήτης και διεύρυνε τις προοπτικές του εμπορίου, σε αυτό το σπίτι στη περιοχή Bellevue ξεκινούσε το 1994 την Amazon και έμελλε να γράψει την δική του ιστορία.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share