Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ώρα της Γης» : Η στιγμή που η Αθήνα βυθίστηκε στο σκοτάδι! (Βίντεο)

Στην κινητοποίηση για το πλανήτη συμμετείχαν και άλλα και κτήρια της Αθήνας!

31 Μαρτίου 2019 12:13
«Ώρα της Γης» : Η στιγμή που η Αθήνα βυθίστηκε στο σκοτάδι! (Βίντεο)

Το σκοτάδι βυθίστηκαν η Ακρόπολη, ο Λυκαβηττός, το Δημαρχείο και η Βουλή καθώς η Αθήνα για την Ώρα της Γης σβήνοντας τα φώτα!

Η «Ώρα της Γης» ξεκίνησε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 2007 και σταδιακά εξελίχθηκε σε μαζική εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την προστασία του πλανήτη.

Στην κινητοποίηση για το πλανήτη συμμετείχαν και άλλα και κτήρια της Αθήνας, καθώς και το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Να σας θυμήσουμε Γιατί η Ακρόπολη έχει αντοχή στους σεισμούς!

Οι πολίτες όλου του κόσμου συμμετέχουν επίσης καθώς σβήσουν τα φώτα για μία ώρα, συμμετέχοντας στην προστασία του περιβάλλοντος κατά της κλιματικής αλλαγής!

Η εκδήλωση διοργανώνεται, κάθε χρόνο, νωρίς το βράδυ στο τέλος του Μαρτίου, στις 20.30 !

Δείτε το βίντεο απο το up drones :

"Ώρα της γης": Όταν τα φώτα "έσβησαν" στην Ακρόπολη!

Κάθε χρόνο για λίγη ώρα σβήνουν τα φώτα σε όλο τον κόσμο και αυτό το αποκαλούν "Ώρα της γης"! Δείτε την Ακρόπολη όταν και εκείνη με τη σειρά της έσβησε τα φώτα για να συμμετάσχει στην παγκόσμια συμμετοχική δράση ενάντια στην κλιματική αλλαγή!

Από το Σίδνεϋ έως τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, πόλεις και μνημεία σε όλον τον πλανήτη έσβησαν τα φώτα τους στις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου, συμμετέχοντας στην «Ώρα της Γης», τη μεγαλύτερη παγκόσμια συμμετοχική δράση ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Η Ώρα της Γης ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας με πρωτοβουλία του WWF, ως συμβολική κίνηση ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Δέκα χρόνια μετά, έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη συμμετοχική δράση για το περιβάλλον που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης. Νωρίτερα έκλεισαν για μια ώρα και τα φώτα της Ακρόπολης

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share