Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χρυσή Αυγή: Επίθεση από 100 άτομα στα γραφεία της στο σταθμό Λαρίσης!

Τι συνέβη;

30 Μαρτίου 2019 20:15
Χρυσή Αυγή: Επίθεση από 100 άτομα στα γραφεία της στο σταθμό Λαρίσης!

Συναγερμός στη Χρυσή Αυγή καθώς περίπου 100 άτομα πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση στα γραφεία της στην περιοχή του σταθμού Λαρίσης.

Ειδικότερα, πλησίασαν το κτήριο, που βρίσκεται στην οδό Δεληγιάννη, και πέταξαν πέτρες πριν εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν στο κτήριο την ώρα της καταδρομικής επίθεσης.

Επίθεση στα γραφεία του τομέα Αθηνών της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηληγιάννη, στο σταθμό Λαρίσης, πραγματοποίησαν στις 19:15 του Σαββάτου, περίπου 100 (!) άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα.

Η ομάδα που σύμφωνα με την αστυνομία ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο πέρασε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Κατόπιν επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο αλλά κάποιοι που βρίσκονταν μέσα πρόλαβαν και κατέβασαν τα ρολά.

Οι επιτιθέμενοι πέταξαν πέτρες προς την πλευρά του κτιρίου και στη συνέχεια διέφυγαν με τις μηχανές τους.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την κρατική ασφάλεια ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προσαγωγές ή συλλήψεις.

Περισσότερα σε λίγο...

Ηλεία: Δεν άντεξε τον θάνατο της γυναίκας του και έβαλε τέλος στη ζωή του!

Συνέλαβαν τον δράστη που μαχαίρωσε οδηγό λεωφορείου στη Λάρισα!

Κατάφεραν οι Ελληνικές Αρχές να συλλάβουν τον δράστη που είχε μαχαιρώσει οδηγό λεωφορείου στη Λάρισα!

Μέσα σε λίγες ώρες εντοπίστηκε από την Ασφάλεια και συνελήφθη ο 33χρονος επιβάτης που είχε προκαλέσει πανικό σε ένα λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, το πρωί της Πέμπτης, όταν επιτέθηκε αρχικά σε μία γυναίκα στη συνέχεια στον οδηγό τον οποίο τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο δράστης είχε χαστουκίσει για άγνωστο λόγο την επιβάτιδα, η οποία ζήτησε από τον οδηγό να παρέμβει. Όταν, όμως, εκείνος σταμάτησε το λεωφορείο, ο δράστης όρμησε κατά πάνω του, τον απείλησε κρατώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο και τον χτύπησε με αυτό στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, ευτυχώς ελαφρά. Αμέσως μετά, βγήκε από το λεωφορείο και εξαφανίστηκε τρέχοντας

Λάρισα: Γάτα προκάλεσε... μπλακ άουτ στο κέντρο!

Το επεισόδιο είχε συμβεί σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 1 στο ύψος της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ωστόσο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο, του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για απλή σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, του όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share